Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alerta in Marea Britanie privind o complicatie grava in randul copiilor ce ar putea fi asociata cu coronavirusul

Hotnews Hotnews,
 Alerta in Marea Britanie privind o complicatie grava in randul copiilor ce ar putea fi asociata cu coronavirusul

Medicii Sistemului National de Sanatate NHS) din Marea Britanie au fost avertizati sa fie atenti la o complicatie rara dar periculoasa in randul copiilor care poate avea legatura cu infectia cu noul coronavirus, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

De la inima la intestine, toate organele atacate de coronavirus

Nu numai plamanii si inima: infectia provocata de noul coronavirus SarsCoV2 este o boala sistemica ce afecteaza intregul organism, daunand vaselor de sange, rinichilor, intestinelor, ochilor si creierului. Virusul, raporteaza revista Science pe pagina sa de internet, actioneaza complet diferit comparativ cu orice alt agent patogen cunoscut pana acum, citeaza ANSA. Coronavirusul distruge plamanii, dar produce leziuni si la nivelul rinichilor, inimii sau al altor organeCoronavirusul poate provoca atacuri cerebrale si pacientilor cu simptome usoare - medici americaniAlerta in Marea Britanie privind o complicatie grava in randul copiilor ce-ar putea fi asociata cu coronavirusul.

Alerta in spitalele din Marea Britanie: copiii prezinta un sindrom rar, posibil asociat cu infectia cu coronavirus

Medicii de familie din Marea Britanie au fost alertati in privinta unei reactii severe la copii care ar putea avea legatura cu infectia cu coronavirus, relateaza BBC.

UPDATE Marcel Vela, MAI: Zborurile catre zone de risc, precum Italia, Spania, Marea Britanie sau Statele Unite, raman suspendate

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntat ca Ordonanta Militara numarul 10 va avea prevederi care vizeaza deplasarea persoanelor de peste 65 de ani. in plus, cursele aeriene catre zone de risc, precum Italia, Spania, Marea Britanie, Austria sau.

Marea Britanie. Cum se simte primul voluntar care a primit vaccinul Oxford contra coronavirusului

Primul voluntar din Marea Britanie care a primit o doza de vaccin experimental impotriva coronavirusului anunta ca se simte bine. Este microbiolog, iar in presa aparusera zvonuri ca a murit.

Coronavirus in Marea Britanie: 413 decese Cel mai redus bilant din martie

Marea Britanie a inregistrat duminica 413 de decese in spitalele cu pacienti invectati cu noul coronavirus, cifra care marcheaza o scadere clara si ridica bilantul total la 20. 732 de morti in aceasta tara, potrivit AFP.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: 4.463 de persoane testate pozitiv in ultimele 24 de ore

Un numar de 413 de persoane s-au stins din viata in ultimele 24 de ore, in Marea Britanie, numarul total al oamenilor care au murit, in spitale, din cauza noului coronavirus ajungand la 20. 732, a declarat.

CORONAVIRUS |Marea Britanie a inregistrat peste 20.000 de decese: 813 dintre ele au fost raportate in ultimele 24 de ore

Peste 20. 000 de oameni au murit acum in spitalele din Marea Britanie dupa ce au fost testate pozitiv pentru coronavirus, ceea ce a facut ca tara sa fie a cincea din lume care sa depaseasca prag, dupa ce.

Marea Britanie nu mai ia in considerare datele din China pentru a-si evalua strategia de raspuns la pandemie

Marea Britanie nu mai ia in considerare cifrele mortalitatii din China in comparatiile pe care le face intre tari pentru a evalua strategia sa de raspuns la pandemie, intrucat are indoieli asupra datelor transmise de aceasta tara, relateaza Daily Mail.

Doua surori gemene din Marea Britanie, asistente medicale, au murit la trei zile una de cealalta, din cauza coronavirusului

Doua surori gemene de 37 de ani, asistente medicale in Marea Britanie, au murit din cauza coronavirusului, la trei zile una de cealalta, potrivit BBC.

Marea Britanie. Doua surori gemene si asistente medicale, rapuse de covid-19: Mereu spuneau ca au venit impreuna pe lume si vor pleca impreuna

Doua surori gemene, asistente medicale in Marea Britanie, au decedat la interval de cateva zile una de cealalta, dupa ce s-au infectat cu Covid-19, scrie BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )