Libnet.ro
UNICEF

14:15

Coronavirus in Marea Britanie: 413 decese Cel mai redus bilant din martie

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Marea Britanie: 413 decese Cel mai redus bilant din martie

Marea Britanie a inregistrat duminica 413 de decese in spitalele cu pacienti invectati cu noul coronavirus, cifra care marcheaza o scadere clara si ridica bilantul total la 20. 732 de morti in aceasta tara, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Marea Britanie. Peste 600 de decese, in ultimele 24 de ore

Marea Britanie a inregistrat 616 noi decese in ultimele 24 de ore in spitalele sale, bilantul total al mortilor fiind de 18. 738, a anuntat joi Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Coronavirus in lume: Scolile din Italia se vor redeschide abia in toamna Spania raporteaza cel mai mic bilant zilnic al deceselor de pe 20 martie incoace Situatia la nivel global, in timp real

Numarul cazurilor de coronavirus se apropie de 3 milioane, in timp ce bilantul deceselor din cauza Covid-19 a depasit 200. 000, conform centralizarii realizate de Universitatea Johns Hopkins pe platforma Arcgis. Premierul Frantei, Edouard Philippe, este asteptat, marti, sa anunte strategia nationala de iesire din carantina Parlamentului francez, in timp ce Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a exprimat rezervele cu privire la pasapoartele imunitare, o idee exprimata in anumite tari pentru iesirea din carantina. Orasul chinez Wuhan, unde a inceput pandemia cu coronavirus, nu mai are niciun caz in spitale, iar toti pacientii sunt externati. Duminica este prima zi in care copiii spanioli au iesit afara dupa sase saptamani, in vreme ce in Marea Britanie, premierul Boris Johnson este asteptat luni sa se intoarca la munca. 24 Coronavirus in Marea Britanie: 413 decese Cel mai redus bilant din martie20:07 Nurci din doua crescatorii din Olanda, infectate cu coronavirus19. 28 Italia ajunge la 26. 644 de morti din cauza coronavirus Numarul deceselor a scazut considerabil in ultimele 24 de ore18. 12 Letonia are doar 12 morti din cauza COVID-19, desi nu a blocat economia 18. 00 Malta, fara cazuri noi de coronavirus, pregateste relaxarea restrictiilor16. 57 Iranul va redeschide moscheile in zonele neafectate de coronavirus16. 34: Elevii intre 11 si 18 ani din Franta vor trebui sa poarte masti de protectie dupa redeschiderea scolilor .

Coronavirus in Romania: 34 de noi decese - cel mai mare numar raportat intr-o singura zi, de la debutul epidemiei, in urma cu 60 de zile Bilantul deceselor ajunge la 601 Numarul total al cazurilor de imbolnavire - 10.635

34 de noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate sambata, fiind cel mai mare numar raportat intr-o singura zi, de la debutul epidemiei in Romania, in urma cu exact 60 de zile. Bilantul ajunge astfel la 601. Cel mai tanar pacient decedat este o femeie de 21 de ani, care avea si alte afectiuni. Numarul de cazuri de coronavirus in tara noastra a ajuns sambata la 10. 635, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate 218 noi imbolnaviri. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2. 890 au fost declarate vindecate si externate. 39: Alte 22 de decese, bilantul atinge 60119. 11: O fabrica de confectii din Caracal, inchisa dupa ce 8 angajate au fost confirmate cu COVID-1918. 42: 60 de zile de la primul caz de COVID-19 din Romania Care era situatia in alte state europene in cea de a 60-a zi a epidemiei17. 18 in Romania sunt 70 de puncte de testare pentru coronavirus, dar functioneaza sub capacitate - ministrul Sanatatii.

Coronavirus: Marea Britanie lanseaza un studiu de amploare privind raspandirea noului coronavirus

Guvernul britanic a anuntat lansarea unui studiu de amploare privind raspandirea noului coronavirus si dezvoltarea de anticorpi in randul populatiei, studiu in care ar putea fi implicate pana la 300. 000 de persoane in urmatoarele 12 luni, informeaza AFP, citata de Agerpres. Realizat de Universitatea Oxford si de Biroul National pentru Statistici, acest studiu va ajuta la imbunatatirea intelegerii gradului de infectare si a numarului de persoane susceptibile sa fi dezvoltat anticorpi impotriva virusului indica un comunicat al Ministerului Sanatatii de la Londra.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: 4.463 de persoane testate pozitiv in ultimele 24 de ore

Un numar de 413 de persoane s-au stins din viata in ultimele 24 de ore, in Marea Britanie, numarul total al oamenilor care au murit, in spitale, din cauza noului coronavirus ajungand la 20. 732, a declarat.

CORONAVIRUS |Marea Britanie a inregistrat peste 20.000 de decese: 813 dintre ele au fost raportate in ultimele 24 de ore

Peste 20. 000 de oameni au murit acum in spitalele din Marea Britanie dupa ce au fost testate pozitiv pentru coronavirus, ceea ce a facut ca tara sa fie a cincea din lume care sa depaseasca prag, dupa ce.

VIDEO Coronavirus Marea Britanie: Petrecere cu muzica rave, gratar si alcool pe un submarin nuclear

Comandantul unui submarin de atac de 1 miliard de lire sterline, propulsat cu energie nucleara, este cercetat dupa ce a fost filmat organizand impreuna cu echipajul un gratar cu tema rave, potrivit The Guardian si The Sun. in imagini se poate observa cum marinarii fac un gratar chiar desupra submarinului, consuma alcool, totul pe acorduri de rave.

Marea Britanie a inceput testarea pe oameni a unui vaccin impotriva coronavirusului

Primul studiu clinic din Europa care testeaza un vacin impotriva coronavirusului a inceput in Oxford, Marea Britanie. Doi voluntari au primit deja vaccinul mult-asteptat.

Bilantul deceselor provocate de coronavirus in Marea Britanie a ajuns la 20.000!

Decesele provocate de coronavirus in Marea Britanie inregistreaza un grafic ascendent, 684 in ziua d.

Un sofer roman din Marea Britanie a murit singur, in spital, de coronavirus. Ma duc la terapie intensiva si nu ma mai intorc

Un sofer roman din Marea Britanie a murit singur, in spital, din cauza coronavirusului. Moartea sa a fost deplansa de insusi primarul Londrei, Sadiq Khan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )