Libnet.ro
UNICEF

13:45

ALERTA METEO de la ANM! Temperaturile vor depasi 40, poate chiar 45 de grade!

Antena3 Antena3,
ALERTA METEO de la ANM! Temperaturile vor depasi 40, poate chiar 45 de grade!

ANM a emis o informare meteo de canicula pentru cea mai mare parte a tarii, valabila de astazi pana joi la ora 20. Sunt vizate 22 de judete care se vor afla sub cod galben de canicula. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM pentru marti, 28 iulie 2020. Temperaturile se mentin ridicate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de marti, 28 iulie? Meteorologii indica faptul ca nu scapam deocamdata de temperaturile ridicate. Prognoza meteo pentru marti, 28 iulie 2020 Meteorologii anunta faptul ca vom avea din nou canicula si disconfort termin in zona .

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul 27 iulie - 9 august, temperaturile vor atinge pragul caniculei, dar nu lipsesc nici aversele

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 27 iulie - 9 august. Vor fi temperaturi apropiate de canicula in majoritatea zonelor tarii. Nu vor lipsi insa nici.

ANM: Atentionare nowcasting de furtuna in doua judete din Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare imediata de furtuna, valabila pana luni, la ora 17:30 in judetul Ialomita si Calarasi. Sunt prognozate averse ce vor depasi 25 lmp,.

Alerta meteo: Caldura sufocanta in urmatoarele zile in sud-estul tarii

Zile fierbinti si nopti tropicale ne asteapta in urmatoarea perioada. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o informare de canicula pentru cea mai mare parte a tarii, valabila de marti 28 iulie, pana joi seara. Codul galben de disconfort termic accentuat, emis pentru 22 de judete, este in vigoare miercuri si joi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )