Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alerta meteo ANM. Vine iarna peste Romania: cum va fi vremea in tara

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine iarna peste Romania: cum va fi vremea in tara

Meteorologii au facut prognoza pe mai multe zile. Directorul Administratiei de Meteorologie, Elena Mateescu, a vorbit despre vremea din Romania pentru urmatoarele doua saptamani. Potrivit prognozei ANM, intr-o parte de tara vremea va fi deosebit de rece, in timp ce in cealalta parte vrema va fi mult mai buna. Prognoza meteo. Va fi iarna intr-o . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Romania, cuprinsa de un val polar. Temperaturile incep sa treaca pe minus

Romania este cuprinsa de un val polar. Meteorologii de la ANM au emis alerta meteo iar vestile nu sunt tocmai bune. Conform acestora, temperaturile incep sa scada considerabil si sunt anuntate ninsori si lapovita. Romania este cuprinsa de un val de aer polar Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua alerta meteo pentru weekend.

Meteo. Toamna face ravagii in Romania. Ploile si ninsorile pun stapanire pe tara

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei vin cu o noua prognoza. Toamna face ravagii in tara! Dupa ce toata vara am dus dorul ploilor, acum acestea pun stapanire pe intreg teritoriul. Ninsorile isi vor face si ele aparitia in unele zone. Meteo ANM: Ploi si ninsori pe intregul teritoriul Romaniei Specialistii vin cu o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )