Libnet.ro
UNICEF

23:15

ALERTA METEO care lasa masca toata Romania: De la 1 nov...

B1 B1,
ALERTA METEO care lasa masca toata Romania: De la 1 nov...

Luna noiembrie debuteaza cu vreme calda si insorita. ANM anunta temperaturi d pana la 26 de grade. in bucuresti, vremea va fi insorita, cu temperaturi ce vor atinge 22 de grade. Experul. continuă pe B1

ALERTA METEO: Vremea se schimba RADICAL in Romania! Dupa ce valul POLAR a facut RAVAGII, inceputul de noiembrie aduce CANICULA in toata tara

Dupa ce saptamana aceasta un val de aer polar a traversat Romania si a adus primele ninsori si temperaturi sub limita de inghet, meteorologii anunta o schimbare radicala a vremii. Astfel, duminica, 28 octom.

ALERTA METEO: Schimbare BRUSCA a vremii in Romania! Care sunt cele mai afectate zone!

Romania se va intoarce din nou, dupa o scurta perioada friguroasa, in zona temperaturilor situate cu mult peste media climatologica a perioadei. Astfel, temperatura aerului va avea valori semnificativ mai.

ALERTA METEO: Dupa NINSORI, in Romania revine CANICULA! Schimbare HAOTICA a vremii in tara noastra!

Dupa o scurta perioada friguroasa, Romania se va intoarce din nou in zona temperaturilor situate cu mult peste media climatologica a perioadei. Astfel, temperatura aerului va avea valori semnificativ mai ridic.

ALERTA METEO: Veste TERIBILA pentru toti romanii! Cum va fi vremea in noiembrie: Care sunt zonele vizate...

In primele zile ale lunii noiembrie va persista vremea calda, dupa care valorile termice vor scadea atat la nivelul maximelor, cat si al minimelor, in timp ce probabilitatea pentru aparitia precipitatiilor va.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3102 seconds )