Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alerta meteo: Cat tine vremea de iarna. Unde se anunta viscol si polei

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: Cat tine vremea de iarna. Unde se anunta viscol si polei

Vremea de iarna tine pana marti. Meteorologii anunta precipitatii mai ales sub forma de ninsoare, moderate cantitativ, intensificari temporare ale vantului si polei in jumatatea de sud a tarii, incepand de sambata, de la ora 23. 00 si pana marti dimineata. continuă pe Adevărul

Alerta meteo ANM. Vine prapadul peste Romania: vremea se schimba drastic. Ce judete sunt in pericol

Meteorologii de la ANM au emis alerta meteo. Vremea se schimba drastic in Romania: vin ninsorile si frigul. Iata ce judete sunt sub Cod galben de zapada in perioada urmatoare. Alerta meteo: Vremea se schimba drastic Administratia Nationala de Meteorologie a emis alerta meteo. Vremea se schimba drastic in Romania in urmatoarele ore: se anunta .

Alerta meteo: Vremea se strica in toata tara. Ce fenomene anunta meteorologii

Vremea se strica incepand de miercuri dupa-amiaza in majoritatea regiunilor. meteorologii anunta ploi si intensificari ale vantului, in cea mai mare parte a tarii, pana sambata. Un cod galben de ninsori abundente si viscol este anuntat in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali.

Alerta meteo: ninsori moderate, intensificari ale vantului si polei in sudul tarii. Saptamana viitoare va fi mai frig decat normal

Meteorologii anunta precipitatii mai ales sub forma de ninsoare, moderate cantitativ, intensificari temporare ale vantului si polei in jumatatea de sud a tarii, incepand de sambata, de la ora 23:00 si pana marti dimineata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )