Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta meteo: Cel mai periculos val de canicula loveste Romania. Cate grade se anunta si de cand se racoreste vremea

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: Cel mai periculos val de canicula loveste Romania. Cate grade se anunta si de cand se racoreste vremea

Ne asteapta cele mai calduroase zile din acest an, temperaturile resimtite de corpul uman fiind de peste 44 de grade. Urmeaza cel mai periculos val de canicula. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta ca vom avea partea de cea mai calduroasa vreme, urmand ca de joi temperaturile sa mai scada si disconfortul termic sa dispara. Pe zone restranse, nu vor lipsi furtunile violente. continuă pe Adevărul

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel! Un avion cu 150 de pasageri, in pericol

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel. Un avion cu peste 150 de pasageri a cerut sa aterizeze de urgenta din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare. Mai mult de 100 de ambulante au fost.

Cel mai inalt munte din Indochina tocmai a devenit ceva mai inalt

Muntele Fansipan, cel mai inalt munte din Peninsula Indochina, este mai inalt decat se credea anteri.

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Titlurile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 3,06%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 iunie, reprezentand actiunile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui financiar, care a urcat cu doar 0,48%, in aceeasi perioada de raportare.

Noul iPhone va arata cel mai probabil asa, oricat de urat ti se pare

Noul iPhone va fi anuntat, cel mai probabil, in septembrie, in prima jumatate a lunii. Sunt asteptate trei versiuni, dar macar stim cam cum va arata una dintre ele. Traditional, dupa primul.

Procurorul general, reactie la dosarul 10 August: A tine un dosar in nelucrare, a tergiversa, este cel mai grav lucru

Cel mai grav lucru este sa blochezi un dosar, a sustinut Procurorul general Bogdan Licu, intrebat despre declinarea dosarului 10 August de la Parchetul Militar la DIICOT. Sunt motive obiective si.

Procurorul general despre dosarul 10 august, declinat la DIICOT: Nu am fost consultat Am atras atentia de la inceput ca cercetarile stagneaza Cel mai rau lucru pe care il poate face un procuror este sa tina nelucrat un dosar

Procurorul general Bogdan Licu spune ca nu a fost consultat in privinta declinarii competentei de catre procurorii militari pe dosarul 10 august, ca nu stie care sunt argumentele, dar ca cercetarile stagnasera, din motive obiective sau subiective. Licu a mai afirmat ca cel mai rau lucru pe care il poate face un procuror este sa tina nelucrat un dosar.

KLAUS IOHANNIS: Romania, cel mai dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

Eroul Zilei. Cel mai mare tablou colectiv din Romania

Romanii se pregatesc sa creeze cel mai mare tablou colectiv din tara, o opera de arta ce se va alatura unui proiect social paneuropean, menit sa calatoreasca timp de un an pe intregul continent si sa adune inspiratie.

Iohannis: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )