Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iohannis: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declar. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul moldovean Maia Sandu: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti dimineata, ca Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, in conditiile in care seful statului a primit-o pe.

DANCILA: PSD cred ca este cel mai romanesc partid

Noul presedinte al Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca PSD este partidul cel mai romanesc si ca isi doreste sa-l readuca pe primul loc intre optiunile romanilor, se anunta in comunicat.

E OFICIAL: Acesta este cel mai mare AEROPORT din lume! (FOTO, VIDEO)

China a definitivat dumnica cel mai mare aeroport din lume, un colos de 700. 000 mp care a costat 17,5miliarde de dolarisi in care vortranzita anual 72 milioane de pasageri.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora dupa intalnirea cu Maia Sandu: Romania va ramane cel mai sincer sustinator al eforturilor Republicii Moldova

UPDATEPrim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Noul lidel al social-democratilor, Viorica Dancila, a mai precizat ca Romani.

Procurorul general, reactie la dosarul 10 August: A tine un dosar in nelucrare, a tergiversa, este cel mai grav lucru

Cel mai grav lucru este sa blochezi un dosar, a sustinut Procurorul general Bogdan Licu, intrebat despre declinarea dosarului 10 August de la Parchetul Militar la DIICOT. Sunt motive obiective si.

KLAUS IOHANNIS: Romania, cel mai dedicat sustinator al Republicii Moldova

Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, declaratii dupa intalnirea cu premierul Maia Sandu: Romania poate acorda asistenta Moldovei

UPDATEPremierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Romania este si va fi cel mai constant si dedicat.

Euro Under 21: Fabian Ruiz, cel mai bun jucator al turneului final

Mijlocasul spaniol Fabian Ruiz a fost desemnat cel mai bun jucator al Campionatului European de tineret, incheiat duminica, in Italia. in vara anului 2018, Napoli a platit 30 de milioane de euro, reprezentand clauza de reziliere a contractului lui Fabian Ruiz cu Betis Sevilla.

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

Romania plateste cel mai scump gaz rusesc din toata Europa, desi este printre cele mai indepedente de Rusia din punct de vedere energetic

Rusia plateste cel mai scump gaz rusesc din toata Europa, desi este una dintre cele mai independente tari in ceea ce priveste aprovizionarea cu gaz venit din Rusia, arata datele Comisiei Europene, potrivit econo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1937 seconds )