Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alerta meteo: Cod galben de ceata in 7 judete

B1 B1,
Alerta meteo: Cod galben de ceata in 7 judete

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis cod galben de ceata pentru sapte judete din Romania. Mai exact, se va semnala local ceata care va determina scaderea vizibilitatii sub. continuă pe B1

Cod galben de ceata in Romania. Atentionarea meteorologilor este valabila pentru toate aceste judete

Miercuri dimineata meteorologii ANM au emis o avertizare o atentionare de tip cod galben, de ceata, valabila pana la ora 11. Ceata va fi persistenta, iar vizibilitatea va scadea local sub 200 de metri si,.

Cod galben de ceata in Capitala si in 30 de judete din tara. Care sunt zonele afectate

Marti dimineata, meteorologii au emis avertizari Cod galben de ceata atat pentru Bucuresti, cat si pentru 30 de judete din tara. Ceata va determina reducerea vizibilitatii sub 200 m si izolat sub 50.

Cod galben de ceata in 23 de judete ale tarii. Circulatie ingreunata pe mai multe autostrazi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, atentionari de Cod galben de ceata in 23 de judete. Traficul e ingreunat din cauza cetii pe A2, A4, A3 si A10.

Atentionare ANM Nowcasting. Cod galben de ceata in 23 de judete din Romania

Meteorologii au emis in cursul diminetii de joi, 29 octombrie, o avertizare de tip cod galben de ceata, valabila pentru 23 de judete din Romania. Prima avertizare de tip cod galben este valabila pana la ora.

Avertizari nowcasting: Cod portocaliu de ploi si vijelii, Cod galben de inundatii si ceata Care sunt zonele vizate

Luni dimineata, meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu de ploi si vant puternic, valabila in judetele Tulcea si Constanta. Pentru alte noua judete din tara a fost emis un Cod galben de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )