Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alerta meteo! Cod galben de ceata in opt judete

România Liberă România Liberă,
Alerta meteo! Cod galben de ceata in opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru judetele Maramures, Cluj, Salaj, Satu Mare, Alba, Harghita, Valcea si Caras-Severin. continuă pe România Liberă

Noi atentionari cod galben de ceata, 17 judete sunt sub avertizare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, cod galben de ceata pentru inca trei judete, numarul celor aflate sub atentionare ajungand astfel la 17.

ANM a emis o atentionare de Cod galben de ceata in opt judete. in trafic, vizibilitatea este sub 50 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o alerta de Cod galben de ceata pentru judetele Alba, Harghita, Sibiu, pana la ora 11. 00, respectiv Ilfov, Ialomita, Prahova, Dambovita si Calarasi pana la ora 10.

Cod galben de ceata si polei, in 22 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru vineri dimineata, un cod galben de ceata si polei, valabil pentru 22 de judete din tara noastra.

Noua judete sub cod galben de ceata, alte cinci sub atentionare de polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, cod galben de ceata pentru noua judete, precum si o atentionare de polei pentru alte cinci.

Noi atentionari cod galben de ceata, situatia actualizata a avertismentelor ANM

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, noi atentionari cod galben de ceata pentru judetele Maramures, Cluj, Salaj, Satu Mare, Alba si Harghita, numarul judetelor aflate, la ora transmiterii acestei stiri, sub.

OTP Bank: Primele opt judete ale Romaniei dau peste jumatate din cresterea economica

Primele opt judete ale Romaniei contribuie cu peste jumatate din cresterea economica a tarii si produc inegalitati, in contextul in care aceste zone se confrunta cu un deficit al fortei de munca, a declarat vineri directorul general al sucursalei din Romania a bancii maghiare OTP Bank, Laszlo Diosi, in cadrul unei conferinte de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )