Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara

Aproape toata tara este sub Cod galben de poli torentiale si vijelii, pana duminica seara, la ora 22. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte, in mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica, valabil sambata, de la ora 12. 00 pana la ora 23. 00, in mare parte din tara.

Avertizare meteo: Ploi torentiale, vijelii, grindina si caldura sufocanta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare cod galben de averse torentiale, vijelii si grindina, valabila pe parcursul zilei de duminica in 32 de judete, respectiv o informare de canicula, disconfort termic si vreme instabila pentru regiunile vestice si sudice.

Alerta meteo: Cod galben de canicula, ploi torentiale si furtuni violente

Pana duminica seara, caldura naucitoare va pune stapanire pe Romania. Vremea va fi calduroasa, chiar caniculara, in regiunile vestice si sudice, iar disconfortul termic va fi ridicat. Pana sambata seara, va fi in vigoare un cod galben de ploi torentiale si furtuni, in cea mai mare parte a Moldovei si a Munteniei, local in Dobrogea, Oltenia, Crisana, Maramures si la munte.

Atentionare ANM: Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare cod galben de ploi torentiale, in cea mai mare parte a .

Cod rosu de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a instituit, duminica dupa-amiaza, o noua avertizare Cod rosu de averse torentiale, grindina de dimensiuni medii si vijelii, valabila in localitati din.

Cod galben de ploi, vijelii si grindina, valabil pana duminica seara in trei sferturi din tara Vreme calduroasa, izolat caniculara in zonele de vest si sud

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabil duminica intre orele 12. 00 si 22. 00 in aproximativ trei sferturi din tara.

Cod portocaliu de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

WEEKENDUL GROAZEI: O noua alerta METEO vizeaza 32 de judete! Canicula si VIJELII cum nu s-a mai vazut de mult...

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabila pe parcursul acestei zile in 32 de judete, respectiv o informare de di.

Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelie si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru localitati din cinci judete, valabile pe parcursul urmatoarei.

Alerta de la hidrologi! E cod galben de inundatii pe rauri din opt judete, pana la miezul noptii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, joi, o atentionare cod galben de inundatii, valabila pana la ora 00:00, pe noua rauri din opt judete situate in zonele Munteniei si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )