Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cod galben de ploi, vijelii si grindina, valabil pana duminica seara in trei sferturi din tara Vreme calduroasa, izolat caniculara in zonele de vest si sud

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ploi, vijelii si grindina, valabil pana duminica seara in trei sferturi din tara Vreme calduroasa, izolat caniculara in zonele de vest si sud

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabil duminica intre orele 12. 00 si 22. 00 in aproximativ trei sferturi din tara. continuă pe Hotnews

Cod galben de ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte, in mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica, valabil sambata, de la ora 12. 00 pana la ora 23. 00, in mare parte din tara.

ALERTA METEO Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara

Aproape toata tara este sub Cod galben de poli torentiale si vijelii, pana duminica seara, la ora 22. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Atentionare ANM: Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare cod galben de ploi torentiale, in cea mai mare parte a .

Alerta meteo: Cod galben de canicula, ploi torentiale si furtuni violente

Pana duminica seara, caldura naucitoare va pune stapanire pe Romania. Vremea va fi calduroasa, chiar caniculara, in regiunile vestice si sudice, iar disconfortul termic va fi ridicat. Pana sambata seara, va fi in vigoare un cod galben de ploi torentiale si furtuni, in cea mai mare parte a Moldovei si a Munteniei, local in Dobrogea, Oltenia, Crisana, Maramures si la munte.

Cod galben de furtuni temporare in 31 de judete, pana la ora 22.00. Judetul Dambovita se afla printre judetele vizate de avertizarea meteo

Meteorologii au emis, duminica, o avertizare cod galben de furtuni, valabila pana la ora 22. 00, in 31 de judete. Se vor inregistra averse, descarcari electrice si caderi de grindina. Temperaturile vor fi ridicate.

Cod galben de furtuni in mare parte a tarii pana duminica seara

ANM a emis o avertizare de furtuni in zeci de judete ale tarii pana la ora 22. n cea mai mare parte a zonei de munte, precum si in Transilvania, in nordul Olteniei, in cea mai mare parte a Munteniei,.

Avertizare meteo: Ploi torentiale, vijelii, grindina si caldura sufocanta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare cod galben de averse torentiale, vijelii si grindina, valabila pe parcursul zilei de duminica in 32 de judete, respectiv o informare de canicula, disconfort termic si vreme instabila pentru regiunile vestice si sudice.

Vremea. Cod galben de vremea rea pana sambata seara pentru mai bine de jumatate de tara

ANM a emis Co galben de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata valabil pana sambata la ora 23. in cea mai mare parte a Moldovei si a Munteniei, local in Dobrogea, Oltenia,.

VREMEA. Cod galben de instabilitate atmosferica pana luni

Meteorologii au emis duminica seara o noua atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in noua judete din vestul si nordul tarii, pana luni la ora.

Cod galben de INUNDATII! Avertisment lansat de specialisti cu putin timp in urma

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata dupa-amiaza, noi atentionari Cod galben de inundatii pe raurile mici din opt judete, valabile pana duminica dimineata,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )