Libnet.ro
UNICEF

18:15

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii pentru 12 judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii pentru 12 judete ale tarii

Meteorologii au emis un noua atentionare de cod galben de averse si descarcari electrice pentru sapte judete si pentru zonelede munte aferente a altor cinci judete. Sub cod galben. continuă pe Antena3

ALERTA METEO Cod Galben de ploi si furtuni violente. Care sunt zonele vizate

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emismarti dimineata, o avertizare nowcasting de Cod Galben. Este o alerta de vreme severa imediata.

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii pentru sapte judete ale tarii

Meteorologii au emis un noua atentionare de cod galben de averse si descarcari electrice pentru sapte judete si pentru zonelede munte aferente a altor cinci judete. Sub cod galben.

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii

Meteorologii au emis un noua atentionare de cod galben de averse si descarcari electrice pentru sapte judete si pentru zonelede munte aferente a altor cinci judete. Sub cod galben.

Alerta Meteo: Cod galben de furtuna pentru sapte judete pana joi seara

Autoritatea Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben care incepe miercuri, la ora 14 si se termina joi, la ora 22.

Atentionare cod galben de ploi, vijelii si grindina pentru 13 judete

Treisprezece judete din sudul, nord-vestul si centrul tarii vor fi miercuri sub atentionare cod galben de ploi si vijelii, anunta meteorologii.

Cod galben de ploi in sapte judete, pana la ora 10.00; in intreaga tara continua precipitatiile si vijeliile, pana vineri

Sapte judete din zona de sud-vest a tarii sunt, miercuri, sub atentionare cod galben, pana la ora 10. Ploi, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, vor fi si in restul tarii, pana vineri.

Alerta in Mehedinti. Cod galben de viituri rapide pe raurile Drincea, Desnatui si Motru

Incepand de marti, 14 mai a. c. , de la ora 18. 00, judetul Mehedinti se va afla sub incidenta atentionarii meteorologice COD GALBEN ce vizeaza cantiati insemnate de apa, valabila pana miecuri dimineata, la ora 10.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in 13 judete, printre care si Dambovita

Meteorologii ANM au emis o noua avertizare de vreme severa pentru 13 judete din tara, unde sunt anuntate ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina.

Codul Galben de ploi si vijelii se prelungeste. Cat mai tine vremea capricioasa

Meteorologii au lansat o noua avertizare Cod Galben, sapte judete fiind vizate in intregime, dar si zone din alte patru.

Alerta meteo: Nu scapam de vijelii si ploi torentiale pana duminica dimineata. ANM a prelungit avertizarea de vreme severa

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a prelungit informarea meteo de instabilitate atmosferica accentuata pentru mai multe regiuni ale tarii, printre care si Baragan, pana duminica, la ora 10.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )