Libnet.ro
UNICEF

21:00

ALERTA METEO Cod Galben de ploi si furtuni violente. Care sunt zonele vizate

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO Cod Galben de ploi si furtuni violente. Care sunt zonele vizate

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emismarti dimineata, o avertizare nowcasting de Cod Galben. Este o alerta de vreme severa imediata. continuă pe Adevărul

Alerta in Mehedinti. Cod galben de viituri rapide pe raurile Drincea, Desnatui si Motru

Incepand de marti, 14 mai a. c. , de la ora 18. 00, judetul Mehedinti se va afla sub incidenta atentionarii meteorologice COD GALBEN ce vizeaza cantiati insemnate de apa, valabila pana miecuri dimineata, la ora 10.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana vineri / Sapte judete sunt sub cod galben

Ploi torentiale, cu descarcari electrice, si vijelii vor fi in cea mai mare parte a tarii, incepand de marti dupa amiaza si pana vineri, anunta meteorologii. De asemenea, sapte judete din sud-vestul vor fi sub avertizare cod galben de vreme rea.

ANM a emis un cod galben pentru trei zile. Zonele afectate de fenomenele meteo

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica accentuata pentru trei zile. Sunt vizate 7 judete din jumatatea de sud-vest a tarii, unde va ploua si se vor aduna cantitati insemnate de apa. in intervalul 14 mai, ora 18:00 15 mai, ora 10:00, in judetele Mehedinti, Gorj, [] .

Avertizare meteo: Vin fenomene extreme. Intra in vigoare un nou Cod Galben

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca intra in vigoare un nou cod galben valabil in intervalul14 mai, ora 15 17 mai, ora 10. Fenomene vizate: manifestari de instabilitate.

Alerta meteo: Furtuni violente, grindina si ploi torentiala pana vineri dimineata

Vremea rea face prapad pana vineri, 17 mai, ora 10. Administratia Nasionala de MeteorologieANM) a emis o alerta de vreme rea pentru toate regiunile tarii. Se anunta ploi puternice, grindina si furtuni periculoase.

ALERTA METEO fara precedent! Cand va lovi MEGA CICLONUL! Specialistii sunt TERIFIATI

FenomenulmeteoextremEl Nino va continua sa se manifeste in perioada urmatoare in Japonia, avertizeaza meteorologii niponi, care atrag atentia asupra faptului ca exista 80% sanse ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2853 seconds )