Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alerta Meteo! Cod galben de vijelie in mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Alerta Meteo! Cod galben de vijelie in mai multe judete ale tarii

Mai multe localitati din judetele Suceava, Neamt si Iasi se afla, luni seara, sub Cod galben de vijelie. Potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de. continuă pe Antena3

Avertizare Meteo! Cod galben de ploi si vijelii in 20 de judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, doua atentionari Cod galben de ploi si vijelii care vizeaza mare parte din tara pana sambata seara. Astfel, primul Cod.

Alerta ANM: Cod galben de ploi puternice si furtuni violente. Cand loveste urgia

De sambata se schimba vremea. Meteorologii au emis doua avertizari de cod galben de furtuni si ploi abundente in majoritatea regiunilor. La Calarasi, urgia va lovi sambata dimineata, incepind cu ora 09. Vremea rea tine pana la ora 21. oo.

Cod galben de vijelii in sudul tarii

Meteorologii au emis, duminica, cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara, intre care si Ialomita, Ilfov si Dambovita. Potrivit ANM, se vor semnala descarcari electrice, vant grindina.

Cod galben de furtuni in Capitala si in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica mai multe atentionari imediate cod galben de furtuna, care vizeaza cel putin zece judete din tara, precum si Bucuresti.

ALERTA! Cod galben de PLOI in mai multe zone din tara. Avertismentul a fost facut cu putin timp in urma...

Meteorologii ANM au emis, vineri, doua avertizari Cod galben de ploi si vant, care vizeaza cea mai mare parte a tarii, acestea fiind valabile pana sambata seara. Astfel, prima avertizare este valabila de.

Cod Galben de averse, grindina si vijelie

Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Moldova a emis cod galben de instabilitate atmosferica pentru sambata ziua, 3 august, si duminica noaptea, 4 august, transmite IPN.

Codul galben de vreme rea a fost prelungit: Vijelii periculoase si ploi abundente pana duminica la ora 02.00

Vremea rea face ravagii in tara. Pentru Baragan, Administratia Nationala de MeteorologieANM) a prelungit avertizarea de cod galben valabila pana diseara. in mai multe judete, printre care si Calarasi, furtunile violente nu se domolesc pana duminica, 4 august, la ora 02.

Cod galben de ploi si furtuni, in weekend-ul 2 4 august. Zonele afectate, conform meteorologilor de la ANM

Meteorologii de la ANM au emis cod galben de ploi si furtuni, in weekend-ul 2 4 august 2019. Prima atentionare va intra in vigoare de la ora 21:00, pana sambata dimineata, la ora 09:00. Zonele afectate, conform specialistilor meteo. ANM: Cod galben de ploi si furtuni, in weekend-ul 2 4 august 2019 Zilele .

Cod galben de ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, doua atentionari Cod galben de ploi si vijel.

Cod galben de ploi si grindina in Bucuresti

Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru municipiul Bucuresti, valabil duminica pana la ora 16. Vor fi averse ce vor cumula 15 - 20 lmp, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )