Libnet.ro
UNICEF

08:30

ALERTA METEO: Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 21 de judete pana luni seara

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO: Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 21 de judete pana luni seara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vijelii si ploi torentiale, valabila de duminica, ora 13:00, pana luni seara la ora 21:00. Sunt vizate 21 de judete din zona Carpatilor. continuă pe Adevărul

Avertizare meteo! Cod galben de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis duminica o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi torentiale, vant puternic si grindina valabila in patru localitati din judetul Tulcea, pana la ora 11:30. Potrivit.

Avertizare meteo! Cod galben si portocaliu de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis duminica o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi torentiale, vant puternic si grindina valabila in patru localitati din judetul Tulcea, pana la ora 11:30. Potrivit.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi torentiale si descarcari electrice in jumatate de tara, pana luni

O noua avertizare meteorologica vine din partea meteorologilor. Cod galben de ploi torentiale si descarcari electrice valabil in intervalul orar 14 iulie ora 13:00-15 iulie, ora 21. in intervalul mentionat,.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii in mai multe judete

Meteorologii au emis duminica dupa-amiaza un nou Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, valabil in urmatorul interval de timp in mai multe localitati din judetele Bacau, Botosani, Suceava si.

VIDEO Avertizare de calatorie transmisa de Ministerul de Externe:Cod rosu de furtuni si ploi torentiale in Grecia. Ce zone sunt afectate

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Serviciul de Meteorologie a emis cod rosu de vreme nefavorabila pentru zona Salonic, incepand cu noaptea de 10 iulie 2019 pana pe data de 12 iulie 2019, respectiv furtuni puternice si ploi torentiale.

Sistemul RO-ALERT a fost pus in functiune. Cod portocaliu de ploi torentiale in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de averse torentiale in mai multe zone din tara. Avertizarea este valabila pana la ora 12:25 in zona: Judetul Tulcea: Tulcea, Somova,.

O noua avertizare de calatorie transmisa de Ministerul de Externe: Cod rosu de furtuni si ploi torentiale in zona Salonic pana vineri

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia ca Serviciul de Meteorologie a emis cod rosu de vreme nefavorabila pentru zona Salonic, pana vineri, 12 iulie.

NU IESITI DIN CASE: O noua ALERTA meteo pentru bucuresteni!

Meteorologii au emis o noua alerta de furtuni si ploi torentiale in Bucuresti, pentru orele urmatoare. Avertizarea meteo este valabila pana luni seara. Cantitatile de apa pot fi mai.

Alerta meteo! Un ciclon ar putea lovi Romania. Ce zone pot fi afectate

Specialistii de la ANM anunta furtuni, vijelii si cantitati de apa insemnate. Alerta meteo, emisa sambata, ese valabila pentru aproape toata tara si expira luni, la ora 21. Un ciclon ar putea lovi Romania. Ce zone pot fi afectate Meteorologii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) avertizeaza instabilitate atmosferica ce se va accentua treptat din .

Peste 20 de judete, sub atentionare de Cod Galben de duminica pana luni: Meteorologii anunta instabilitate atmosferica si ploi

Meteorologii au emis duminica o atentionare de Cod Galben de cantitati de apa insemnate si manifestari de instabilitate atmosferica, valabila de pe 14 iulie, ora 13. 00, pana luni la ora 21. 00, in peste 20 de judete, care vor fi afectate total sau partial, din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )