Libnet.ro
UNICEF

14:45

NU IESITI DIN CASE: O noua ALERTA meteo pentru bucuresteni!

B1 B1,
NU IESITI DIN CASE: O noua ALERTA meteo pentru bucuresteni!

Meteorologii au emis o noua alerta de furtuni si ploi torentiale in Bucuresti, pentru orele urmatoare. Avertizarea meteo este valabila pana luni seara. Cantitatile de apa pot fi mai. continuă pe B1

Alerta meteo! Un ciclon ar putea lovi Romania. Ce zone pot fi afectate

Specialistii de la ANM anunta furtuni, vijelii si cantitati de apa insemnate. Alerta meteo, emisa sambata, ese valabila pentru aproape toata tara si expira luni, la ora 21. Un ciclon ar putea lovi Romania. Ce zone pot fi afectate Meteorologii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) avertizeaza instabilitate atmosferica ce se va accentua treptat din .

O noua alerta de calatorie pentru Grecia: MAE avertizeaza romanii privind furtunile si vantul in rafale ce vor lovi unele din destinatiile preferate de vacanta

Pericolul cauzat de fenomenele meteo extreme in Grecia se mentine la cote alarmante! Ministerul Afacerilor Externe a emis duminica o noua alerta de calatorie pentru Republica Elena privind ploile torentiale,.

ALERTA METEO: Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 21 de judete pana luni seara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vijelii si ploi torentiale, valabila de duminica, ora 13:00, pana luni seara la ora 21:00. Sunt vizate 21 de judete din zona Carpatilor.

Alerta meteo: Schimbari dramatice de TEMPERATURA! Previziunile specialistilor sunt ingrijoratoare

Vremea in Romania va fi racoroasa in intreaga tara si instabila, fiind posibile ploi si chiar furtuni sporadice, anunta ANM.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 11 iulie. Temperaturi scazute pentru aceasta perioada

Temperaturile vor fi mai coborate decat cele normale pentru a doua decada a lunii iulie in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara cand local in.

O noua avertizare MAE pentru Grecia. Va fi urgie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca serviciul de meteorologie din Grecia a emis o prognoza de vreme nefavorabila pentru perioada 13-14 iulie 2019, respectiv ploi torentiale, furtuni si vant in.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )