Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta meteo: Cod galben de vijelii si ploi torentiale in Baragan

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: Cod galben de vijelii si ploi torentiale in Baragan

Vremea in stabila cuprinde si regiunile sud-estice ale tarii. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis joi cod galben de vreme rea, valabil pana la ora 22. 00, pentru mai multe judete, printre care si Calarasi. continuă pe Adevărul

Avertizari Cod Galben si Portocaliu de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a lansat avertizari de tip Cod Portocaliu si Galben pentru perioada urmatoare.

Alerta de la METEO! Cod galben si portocaliu de instabilitate atmosferica

Meteorologii ANM au emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata incepand de astazi, 18 august, ora 18:00, pana miercuri, 19 august 2020, la ora 13:00.

Avertizare ANM: Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii in 19 judete din tara (FOTO)

Meteorologii au emis o avertizare de tip cod portocaliu pentru 19 judete din Romania. Aici vremea va fi instabila pe toata durata zilei, se vor semnala averse si descarcari electrice, ploi torentiale si.

Mai mult de jumatate dintre judetele tarii, sub avertizari de ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis miercuri avertizari Cod portocaliu si Cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru mai mult de jumatate dintre judetele tarii.

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

Prapad in Romania. Avertizari meteo de cod galben si cod portocaliu

Meteoologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au lansat avertizari de tip Cod Portocaliu si Galben pentru urmatoarea perioada. Avertizarile vor aduce prapad in tara noastra, vor fi ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice, vijelii, precum si caderi de grindina. Prapad in tara noastra. Avertizari meteo de cod galben si cod portocaliu in urmatoarele ore Meteorologii ANM .

Avertizari de ploi torentiale si vijelii, pana miercuri la pranz. HARTILE cu judetele afectate

Aministratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica, valabil in peste o treime din tara marti, de la ora 12. 00 la ora 18. 00, urmat de un alt cod galben si de unul portocaliu, valabile pana miercuri la ora 13.

Jumatate din tara, sub Cod portocaliu de ploi. Cum va fi vremea pe litoral

Mai mult de jumatate de tara este astazi sub doua coduri, galben si portocaliu, de vreme rea, ploi torentiale si vijelii, avertizarea fiind valabila inclusiv pe litoral.

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in ultimele saptamani din august: canicula si ploi torentiale

Noi informatii meteorologice. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea la final de august! Prognoza meteo pentru ultimele saptamani din august Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila in perioada 17-30 august. Conform acesteia, vremea va trece de la o extrema la alta.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania. Care sunt judetele afectate

Vremea se strica, iar meteorologii au emis atentionari de furtuni. Pana astazi la pranz, in jumatatea de vest a teritoriului, avem cod galben, iar in 10 judete din Banat, Crisana, vestul Olteniei si al Transilvaniei s-a emis cod portocaliu. Alerta meteo ANM: judetele afectate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )