Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALERTA METEO Codurile rosu si portocaliu de vant in mai multe judete din tara, extinse pana luni, ora 18:00

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO Codurile rosu si portocaliu de vant in mai multe judete din tara, extinse pana luni, ora 18:00

O noua avertizare de Coduri rosu si portocaliu de vant in mai multe judete din tara vine de la meteorologi, dupa cea emisa duminica seara. Vantul va sufla puternic la munte, dar si in Oltenia, Muntenia, Moldova, Dobrogea si Transilvania, depasind 100 kmh. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO Cod rosu si portocaliu de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis Cod rosu de vant, valabil de duminica seara pana luni dupa-amiaza la munte, dar si Cod portocaliu de vant, in vigoare de duminica seara pana luni dupa-amiaza in Moldova, Transilvania, Maramures, nordul Crisanei si al Dobrogei. Vantul va sufla cu peste 100 kmh.

ALERTA METEO: Cod rosu de vant puternic. Zonele vizate...

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat, duminica, avertizarile meteorologice. Astfel, in Carpatii Meridionali si de Curbura, la altitudini mai mari de 1. 500 de metri, a fost anuntat.

Alerta meteo! Cod galben si portocaliu pana luni seara. Cod rosu la munte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari cod galben si unul portocaliu de vant in 27 de judete, valabile pana luni seara.

Alerta meteo. Meteologii au emis doua coduri galbene si unul portocaliu de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Alerta meteo. Meteorologii au emis, sambata, o noua avertizare meteorologica.

Alerta meteo: Vremea rea pune stapanire pe Romania. Se anunta ninsori la munte, ploi si vant puternic

Vremea rea pune stapanire pe toata tara, incepand de duminica. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis mai multe avertizari de vant puternic, ninsori la munte si precipitatii in celelalte regiuni.

Teama de coronavirus in Romania. Masuri de precautie in mai multe orase, dupa intoarcerea unor romani din Italia - Update

Mai multe orase din Romania incep sa ia masuri speciale de siguranta, dupa ce au existat semnale de persoane care s-au simtit rau dupa ce s-au intors din Italia.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania. Masuri de precautie in mai multe orase, dupa intoarcerea unor romani din Italia

Mai multe orase din Romania incep sa ia masuri speciale de siguranta, dupa ce au existat semnale de persoane care s-au simtit rau dupa ce s-au intors din Italia.

Locatarii unui bloc din Vaslui, evacuati in urma unui incendiu izbucnit la panoul electric de pe casa scarii. Mai multe persoane, intoxicate cu fum

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui si Serviciul Judetean de Ambulanta intervin la un bloc de locuinte din apropierea Garii Vaslui, unde mai multi locatari au fost intoxicati cu fum.

Ludovic Orban: Sunt mai multe locuri unde romanii care ar reveni din Italia pot sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania este pregatita in cazul in care cetateni romani vor veni inapoi in tara din orasele italiene afectate de coronavirus. El a precizat ca exista mai multe locuri in care acestia pot sta in carantina, nu doar in Bucuresti.

Voi cu Voicu. Marius Ghidel, omul care a trait mai multe experiente de decorporalizare, vorbeste despre Secretul multumirii: Se refera la daruire, e lucrul cel mai important

Marius Ghidel e omul care a vazut Raiul si Iadul, omul care s-a nascut cu un har special si care sustine ca l-a cunoscut pe Dumnezeu inainte de a veni pe lume. Ghidel a trait de-a lungul vietii sale mai multe experiente de decorporalizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )