Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ludovic Orban: Sunt mai multe locuri unde romanii care ar reveni din Italia pot sta in carantina

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Sunt mai multe locuri unde romanii care ar reveni din Italia pot sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania este pregatita in cazul in care cetateni romani vor veni inapoi in tara din orasele italiene afectate de coronavirus. El a precizat ca exista mai multe locuri in care acestia pot sta in carantina, nu doar in Bucuresti. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre cursul euro-leu: Nu exista niciun motiv de panica Economia este stabila

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca nu exista niciun motiv de neincredere, de panica, iar situatia economica este foarte stabila in contextul in care cursul BNR a egalat minimul istoric in raport cu euro. Nu ii mai speriati pe romani cu cresterea dobanzilor, chiriilor. Acolo unde sunt calculate chiriile in euro poate fi o crestere, dar nu este o crestere care sa ii sperie pe romani. Economia este stabila, a subliniat Orban.

Ludovic Orban: incercam sa dezvoltam un dispozitiv de absorbtie a fondurilor UE in domeniul Cercetarii, care sa integreze companii private

Ludovic Orban a afirmat ca Guvernul are in plan sa dezvolte un dispozitiv de absorbtie a fondurilor europene in domeniul Cercetare - Inovare, care sa integreze cat mai multe companii private.

Cat costa casa impunatoare a lui Ludovic Orban! Imagini cu vila premierului Romaniei. Foto

Actualul premier al Romaniei are o locuinta langa Bucuresti, unde se poate bucura de liniste si de familia sa. Ludovic Orban pare a fi un om gospodar, datorita faptului ca detine o gradina foarte ingrijita. Cat costa casa impunatoare a lui Ludovic Orban Ludovic Orban detine o casa langa Bucuresti, de altfel casa apare si .

Ludovic Orban, referitor la numirea sefilor de parchete: Sunt rezultatul unei evaluari foarte serioase. E cat se poate de corect si normal

Ludovic Orban priveste cu ochi buni decizia presedintelui Iohannis de numirea a procurorilor in fruntea parchetelor, spunand ca este cat se poate de corecta si de normala.

Cum arata vila lui Ludovic Orban. Premierul Romaniei are paza la poarta 24 din 24

Ludovic Orban este considerat cel mai sarac premier al Romaniei de dupa Revolutie. Acesta locuieste intr-o vila de 200 de metri patrati, langa Capitala. Cum arata imobilul sau? Cum arata vila lui Ludovic Orban? Ludovic Orbna, fost si actual prim-ministru al tarii, se considera un exemplu. Acesta detine o functie extrem de importanta, dar cu .

LUDOVIC ORBAN, DESPRE GREEN DEAL: Va trebui sa ne facem un plan care sa prevada toate domeniile afectate

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi ca tara noastra trebuie sa aiba un plan in legatura cu Green Deal, care sa identifice toate activitatile economice care vor fi afectate si, mai ales, cum pot fi prevenite efectele pe care le pot genera reglementarile aferente.

Cum a aparut Ludovic Orban, in plina criza guvernamentala. Declaratii de ultima ora de la Rasnov

In plina criza guvernamentala, Premierul Ludovic Orban si-a gasit timp pentru cateva ore de relaxare, imbinate cu munca. A decis sa faca acest lucru cu exact doua zile inainte de votul de investitura din Parlament. Cum a aparut Ludovic Orban, in plina criza guvernamentala in plina criza guvernamentala, Premierul Ludovic Orban si-a gasit timp pentru .

Educatia financiara, o ecuatie cu mai multe necunoscute

De multe ori mi se intampla sa ma aflu in locuri unde se dezbate problematica educatiei financiare pentru consumatori, fie ca este vorba despre intalniri dintre consumatori si reprezentanti ai asociatiilor de consumatori, fie ca este vorba despre prelegeri, conferinte si mese rotunde tematice organizate de autoritati cu prerogative in domeniul protectiei consumatorilor, de sedinte de lucru ale autoritatilor europene sau nationale de supraveghere financiara sau chiar sa asist la dialoguri purtate pe forumuri sau pe paginile bancilor sau ale institutiilor financiare nebancare.

Ludovic Orban, despre atitudinea celor din USR: Nu mi se pare fireasca. Daca asa considera ca pot obtine castig electoral, e o greseala din partea lor

Ludovic Orban s-a aratat dezamagit de atitudinea nefireasca a celor din USR, dupa ce acestia l-au criticat pe Klaus Iohannis fiindca a numit sefii marilor parchete fara avizul CSM. Liderul PNL a mai spus ca USR joaca politic cu scopul de a obtine un scor bun in alegeri.

Ludovic Orban: Mihai Chirica nu mai are nicio legatura cu PSD de trei ani (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, in legatura cu posibilitatea ca Mihai Chirica sa candideze din partea liberalilor la Primaria Iasiului, ca acesta nu mai are nicio legatura cu PSD de multi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )