Libnet.ro
UNICEF

15:15

ALERTA meteo: Cum va fi vremea in MINI-VACANTA de 1 decembrie! Care vor fi judetele cele mai AFECTATE de urgie!

B1 B1,
ALERTA meteo: Cum va fi vremea in MINI-VACANTA de 1 decembrie! Care vor fi judetele cele mai AFECTATE de urgie!

In urmatoarele zile va avea loc o racire accentuata. Se intensifica masa de aer rece, iar temperaturile vor fi negative in mai multe zone din tara, atat cele din timpul zilei cat si cele minime. Temperaturile. continuă pe B1

Alerta meteo: Vine gerul! IARNA pune stapanire peste Romania in aceasta saptamana: Judetele vizate!

Vremea se anunta extrem de capricioasa, cu episoade de ger, ninsori abundente si viscol. Meteorologii anunta temperaturi minime de - 14, - 15 grade Celsius saptamana aceasta. ANM anunta ca atmosfera.

Alerta meteo: IARNA isi intra oficial in drepturi! Care vor fi judetele cele mai lovite de VISCOL si ninsoare!

Vremeadeosebit de recepune stapanire pe jumatate de tara. Meteorologii sunt in alerta si au emis avertizari de ninsori si viscol pana vineri dimineata. Meteorologii au emis o.

Vreme deosebit de geroasa la Bucuresti si la Alba Iulia de 1 Decembrie, dimineata vor fi minus 10 grade

Meteorologii anunta ca sambata, in ziua de 1 Decembrie, vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi de minus 10 grade, la inceputul zilei, atat la Bucuresti cat si la Alba Iulia, acolo unde vor avea loc paradele de Ziua Nationala.

HOROSCOP. Luna Noua in Sagetator: Zodiile care vor avea cea mai grea perioada. Totul este un cosmar pentru ele

Luna Noua in Sagetator are loc in noaptea de 7 decembrie si nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine. HOROSCOP BERBEC- Incepi sa iti pierzi rabdarea. Esti obosita,.

ALDE propune un pact national: Sa dam o sansa generatiilor care vor veni sa sarbatoreasca cum se cuvine urmatorul centenar

Varujan Vosganian, deputat ALDE, a propus miercuri, la sedinta comuna solemna a Senatului si Camerei Deputatilor consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, incheierea unui pact national, care sa vizeze pu.

Doi antreprenori romni lanseaza o platforma online ce face analize pentru cei care vor sa si cumpere o locuinta ntr-un ansamblu rezidential nou

In perioada 2019 - 2020, se estimeaza ca numarul locuintelor noi construite in regiunea Bucuresti-Ilfov se va dubla fata de ultimii doi ani, ajungand la aproximativ 40. 000 de unitati locative. in acelasi timp, nevoia de locuinte calitative este ridicata, mai ales ca in ultimii zece ani s-au construit preponderent locuinte low-cost, iar birocratia autorizatiilor a intarziat considerabil multe proiecte imobiliare de anvergura. Asa ca, doi antreprenori au venit cu ideea de a crea o platforma digitala prin care cumparatorii sa analizeze locuintele din ansamblurile rezidentiale noi. Iata cum functioneaza.

Acestia sunt soferii care vor plati viitoarea taxa auto. Ministrul Mediului precizeaza ca nu se va aplica doar masinilor mai vechi de 10 ani

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca viitoarea taxa pe care proprietarii de autovehicule o vor plati se va aplica nu doar autovehiculelor mai vechi de zece ani, ci tututor masinilor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )