Libnet.ro
UNICEF

18:31

Vreme deosebit de geroasa la Bucuresti si la Alba Iulia de 1 Decembrie, dimineata vor fi minus 10 grade

Hotnews Hotnews,
 Vreme deosebit de geroasa la Bucuresti si la Alba Iulia de 1 Decembrie, dimineata vor fi minus 10 grade

Meteorologii anunta ca sambata, in ziua de 1 Decembrie, vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi de minus 10 grade, la inceputul zilei, atat la Bucuresti cat si la Alba Iulia, acolo unde vor avea loc paradele de Ziua Nationala. continuă pe Hotnews

Familia Regala se va afla la Alba Iulia de 1 Decembrie: Detaliul surprinzator al vizitei in orasul Marii Uniri

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si principele Radu se vor afla la Alba Iulia de 1 Decembrie. Membrii Familiei Regale vor calatori cu Trenul Regal pana la Alba iulia pentru a participa la ceremoniile.

Motivul pentru care un istoric refuza sa mearga la Alba Iulia de 1 decembrie: Targoviste, cel mai important oras istoric al Romaniei

Manifestarile dedicate Celebrarii Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia vor fi, cu siguranta, cele mai mediatizate din tara, pe 1 decembrie. Istoricul Vasile Lupasc, cel care si-a dedicat ultimii ani promovarii imaginii domnitorului Vlad Tepes in tara, dar si peste hotare, prin cartile sale, spune ca Targoviste este cel mai important oras istoric al Romaniei si ar trebui sa fie sarbatorit cum se cuvine.

Motivul pentru care un istoric refuza sa mearga la Alba Iulia de 1 Decembrie: Targoviste, cel mai important oras istoric al Romaniei

Manifestatiile dedicate Celebrarii Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia vor fi, cu siguranta, cele mai mediatizate din tara, pe 1 Decembrie. Istoricul Vasile Lupasc, cel care si-a dedicat ultimii ani promovarii imaginii domnitorului Vlad Tepes in tara, dar si peste hotare, prin cartile sale, spune ca Targoviste este cel mai important oras istoric al Romaniei si ar trebui sa fie sarbatorit cum se cuvine.

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si principele Radu vor calatori cu Trenul Regal la Alba Iulia de 1 Decembrie

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si principele Radu vor calatori cu Trenul Regal la Alba Iulia, unde vor participa la evenimentele prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei. Cu ocazia.

Unionistii sustin ca nu va exista niciun protest la Marsul Unirii din 1 Decembrie, de la Alba Iulia

Organizatorii marsului care va avea loc in dimineata zilei de 1 Decembrie, la Alba Iulia, la care sunt asteptati zeci de mii de participanti, au transmis, marti, un manifest, in care solicita ca de Ziua.

Cum au fost organizati cei 100.000 de romani veniti in 1 Decembrie 1918 la Alba Iulia: Locul cel mai istoric al neamului va asteapta cu bratele deschise

Programul Marii Adunari Nationale de la Alba Iulia, din 1 Decembrie 1918, a fost stabilit de un comitet aranjator. Organizatorii au acordat o atentie sporita traseului pe care trebuiau sa-l urmeze miile de romani pentru a ajunge pe asa numitul camp al lui Horea, actualul Parc al Unirii.

Organizatorii Marsului Unirii de la Alba Iulia dezmint organizarea unui protest in ziua de 1 Decembrie

Oraganizatorii Marsului Unirii de la Alba Iulia, la care sunt asteptati peste 10. 000 de participanti, sustin ca nu vor organiza niciun protest in data de 1 Decembrie.

Lucrarile la parcul din Alba Iulia nu vor fi gata la timp pentru 1 Decembrie. Primarul Mircea Hava: Ne-au ucis procedurile

Lucrarile la Parcul Unirii din Alba Iulia nu vor fi gata la timp pentru 1 Decembrie, iar o parte dintre gardurile care inconjoara acum lucrarile vor ramane acolo, a anuntat marti primarul Mircea Hava. Daca aveam inca o luna, in care ne-au ucis procedurile, eram gata a afirmat Hava.

Ponta il ia peste picior pe Dragnea: Pe 1 Decembrie merg la Alba Iulia. Eu pot sa ies in public!

Victor Ponta a declarat ca, in An Centenar, romanii sunt dezbinati cum n-au mai fost pana acum. Liderul PRO Romania a mai declarat ca, de Ziua Nationala, va fi la Alba Iulia si la Targu Jiu, pentru.

Ce n-au promis romnii ungurilor la Alba Iulia?

N-am cum sa identific acum daca ar sti cineva, sa-mi spuna) cine anume dintre unguri si cind a lansat pentru prima data in ultimii o suta de ani ideea promisiunilor de la Alba Iulia, indeplinirea carora o tot asteptam degeaba din 1 decembrie 1918 dar noi, ungurii, nu ne lasam pina cind acestea nu vor fi indeplinite pina la ultima iota, fiindca daca odata ne-au promis ceva in mod oficial, apoi sa si respecte asta). in orice caz, cel putin din decembrie 1989 incoace pentru noi e aproape o mantra sfinta ca romanii nu si-au onorat promisiunile, si e de-a dreptul incredibil ca in atita timp sa nu-i cada fisa nimanui ca noua acolo nu ni s-a promis absolut nimic, fiindca acei romani adunati la Alba Iulia nici n-aveau cum sa faca asta, nici cu cea mai mare bunavointa, fiindca nu erau in situatia sa ne poata ei promite ceva noua.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )