Libnet.ro
UNICEF

14:45

Alerta meteo: Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania! Care sunt cele mai afectate zone

B1 B1,
Alerta meteo: Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania! Care sunt cele mai afectate zone

Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania!O informare meteo de ploi torentiale, vant puternic si grindina intrata in vigoare de joi de la ora 21. 00 este valabila pana sambata seara, in. continuă pe B1

Alerta meteo: Furtunile si vijeliile pun STAPANIRE pe Romania! Care sunt cele mai afectate zone

Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania!O informare meteo de ploi torentiale, vant puternic si grindina intrata in vigoare de joi de la ora 21. 00 este valabila pana sambata seara, in.

Alerta METEO: Furtunile extreme lovesc puternic Romania. Care sunt zonele cele mai afectate

Joi, in regiunile sud-vestice, centrale, nordice, nord-estice si partial in cele vestice, precum si in zona de munte, valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, iarvremease va.

Alerta meteo: Furtunile pun stapanire pe Romania! Care sunt zonele cele mai expuse fenomenelor meteo extreme!

Meteorologii anunta ca treizeci de judete din intreaga tara intra, miercuri, la ora 14. 00, sub cod galben de furtuni, cu descarcari electrice, vant, ploi abundente si grindina. indeosebi in sud-vest si.

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )