Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo: Furtunile pun stapanire pe Romania! Care sunt zonele cele mai expuse fenomenelor meteo extreme!

B1 B1,
Alerta meteo: Furtunile pun stapanire pe Romania! Care sunt zonele cele mai expuse fenomenelor meteo extreme!

Meteorologii anunta ca treizeci de judete din intreaga tara intra, miercuri, la ora 14. 00, sub cod galben de furtuni, cu descarcari electrice, vant, ploi abundente si grindina. indeosebi in sud-vest si. continuă pe B1

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt zonele cele mai afectate!

Urmatorul interval va fi caracterizat printr-o vreme deosebit de calda in cea mai mare parte a sa, in aproape fiecare zi valorile termice urmand sa depaseasca normalul climatologic specific mijlocului lunii.

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

ALERTA METEO: Vesti teribile pentru acest inceput de saptamana. Pe de o parte canicula, pe de alta parte vijelii! ZONELE VIZATE

Prognoza meteo saptamana viitoare 11 - 17 iunie aduce o vreme caniculara, dar ploioasa. Meteorologii de la ANM au anuntat prognoza meteo pe reguni in Romania: sunt asteptate temperaturi mari, dar si furtuni,.

iNALTA CURTE amana pentru 29 iunie pronuntarea in dosarul ANRP, in care sunt judecati BICA si COCOS

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat marti, pentru 29 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul ANRP, in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos.

Pronuntarea n dosarul n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos, amnata

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat marti, pentru 29 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul ANRP, in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, transmite Agerpres.

CCJ ar putea pronunta sentinta n dosarul ANPR, n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ar putea pronunta, marti, sentinta in dosarul ANRP in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, informeaza Agerpres.

Prognoza meteo: Furtuni violente lovesc Romania. Unde va fi cel mai rau, cat de cald se anunta pana pe 24 iunie

Vreme deosebit de calda in urmatoarele doua saptamani, insa furtunile violent enu slabesc in instensitate. Se anunta vijelii in toata tara, in special dupa-amiaza si seara, dupa temeraturi de 33 de grade prognozate in timpul zilei.

Alerta METEO: Ce se intampla duminica e fara precedent! Zonele cele mai afectate din Romania!

In week-end vremea se mentine deosebit de calda, in mare parte a tarii, pentru aceasta perioada a anului, cu maxime de pana la 32 de grade, insa sunt asteptate ploi de scurta durata si descarcari.

INS: Pensiile romanilor AU SCAZUT! Care sunt datele OFICIALE

Guvernul PSD-ALDE s-a laudat degeaba ca a marit pensiile romanilor. Nu doar ca ele nu au crescut, ba chiar sunt si mai mici. O arata chiar datele oficiale prezentate de Institutul National de.

Berlinul ordona rechemarea a 774.000 de masini Mercedes. Care sunt modelele vizate

Germania a cerut chemarea inapoi, in intreaga Europa, a 774. 000 Mercedes, din cauza ca sunt capabile sa falsifice nivelul de emisii. Astfel, principalele modele vizate sunt Mercedes Vito si SUV-urile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )