Libnet.ro
UNICEF

14:45

Alerta meteo: SE iNTORC NISORILE! Care sunt judetele cele mai afectate

B1 B1,
Alerta meteo: SE iNTORC NISORILE! Care sunt judetele cele mai afectate

Joi, 21 februarie, vremea se va raci usor, dar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. continuă pe B1

Alerta meteo: Schimbare RADICALA a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Meteorologii de la ANM anunta temperaturi ridicate pentru aceasta perioada a anului. Marti, 19 februarie, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data in aproape toata Romania. Cerul va fi.

Ajutor de deces in 2019. Care sunt actele necesare si care sunt ultimele modificari

Ajutor de deces in 2019. Care sunt actele necesare si care sunt ultimele modificari. Citeste mai mult pespynews. ro .

Alerta meteo: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi judetele vizate!

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval, in saptamana dintre 18 si 25 februarie, potrivit observatortv. ro. Precipitatiile vor fi reduse in toata tara, dar mai ales in.

ALERTA METEO: ULUITOR! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Meteorologii vin cu vesti proaste pentru ziua de miercuri, 20 februarie 2019. Din nefericire, temperaturile vor scadea, iar la munte isi vor face aparitia ninsori slabe.

Alerta meteo: Un val de AER POLAR se indreapta spre Romania! Ce judete iNCREMENESC la -20 grade

E alerta generala dupa ce vremea s-a sucit din nou! Meteorologii anunta ca vom trece de la temperaturi de 20 de grade la valori cu minus. Vom avea parte de temperaturil care vor cobori dramatic incepand de.

Care sunt cele mai renumite icoane miraculoase din Romania

Cele mai vestite icoane din tara noastra sunt : Sfanta Ana de la Manastirea Bistrita Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Neamt, Maica Domnului de la Manastirea Dintr-un Lemn . Apoi, Maica Domnului de la.

Croazierele, crestere de peste 20% fata de celelalte vacante. Care sunt cele mai cautate destinatii

Piata croazierelor a crescut considerabil in ultimii ani. Succesul acestor vacante se datoreaza campaniilor de promovare, dar si tarifelor tot mai scazute, care fac ca produsul sa fie accesibil unui numar tot mai mare de turisti. Pretul unei croaziere.

Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

Atentie, romani: Locuri de CAZARE GRATUITA! Care sunt conditiile

Pelerinii care doresc sa il vada pe Papa Francisc vor avea ocazia sa se cazeze gratuit la Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe va oferi 2. 000 de locuri de cazare.

Care sunt FAVORITII la castigarea unui premiu Oscar (FOTO)

Duminica va avea loc a 91-a decernare a premiilor Oscar, expertii facand deja primele predictii cu privire la cine va pleca acasa cu un premiu. Astfel, potrivit Hollywood Reporter, care are si un algoritm.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )