Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alerta meteo in jumatate din tara! Ploi cu vijelii, grindina si descarcari electrice

Antena3 Antena3,
Alerta meteo in jumatate din tara! Ploi cu vijelii, grindina si descarcari electrice

Jumatate din tara va fi lovita de un nou val de ploi, avertizeaza meteorologii. Astfel, in Transilvania, Maramures, Nordul si Vestul Moldovei, Oltenia, dar si in cea mai mare parte din Muntenia se. continuă pe Antena3

ALERTA METEO Furtuni in toata tara, pana marti. Cod Galben de vijelii si ploi puternice in Moldova, pana duminica dimineata

Vremea continua sa fie foarte urata, cel putin pana marti, la nivelul intregii tarii, in timp ce Moldova se va afla sub o avertizare cod galben de vijelii si ploi puternice de sambata de la pranz pana duminica dimineata.

Baraganul, sub cod galben de vijelii, grindina si ploi torentiale

Meteorologii au extins, luni, codul galben de instabilitate atmosferica, doar opt judete din tara ramanand in afara ariei de manifestare a fenomenelor periculoase.

Ministrul Tineretului, Bogdan Matei: Guvernul va trece taberele din tara la Consiliile judetene

Ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, a anuntat la Arad, ca toate taberele din tara, aproximativ 500, vor trece la consiliile judetene pana in 2020, in cadrul procesului de.

VIORICA DANCILA: SJU Baia Mare, exemplu de bune practici pentru alte spitale din tara

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Baia Mare este un exemplu de bune practici pentru alte unitati medicale din tara.

IN NOPATEA MUZEELOR: BCR ofera copiilor si parintilor educatie financiara gratuita in 9 orase din tara

Banca Comerciala Romana, prin programul Scoala de Bani, va organiza o serie de activitati pentru copii si parinti in sediile sale din Bucuresti si din tara, in cadrul Noptii Muzeelor.

In Noaptea Muzeelor, BCR ofera educatie financiara gratuita copiilor si parintilor, in noua orase din tara

Banca Comerciala Romana BCR), prin programul Scoala de Bani, va organiza o serie de activitati pentru copii si parinti in sediile sale din Bucuresti si din tara, in cadrul Noptii Muzeelor, noteaza Agerpres.

Profi, prima retea cu 1000 de magazine din tara noastra

Profi a devenit prima retea cu mai mult de 1000 de magazine din tara noastra, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Alerta meteo: Un ciclon loveste Romania luni noapte. Furtuni violente in toata tara

Un ciclon periculos care patrunde in tara noastra luni noapte aduce fenomene violente. Meteorologii au extins numarul de judete ce vor fi afecte la 27 si au anuntat ca vremea rea se va manifesta in toate regiunile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )