Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profi, prima retea cu 1000 de magazine din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profi, prima retea cu 1000 de magazine din tara noastra

Profi a devenit prima retea cu mai mult de 1000 de magazine din tara noastra, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Firme din tara noastra au prezentat produse agrolimentare la SIAL China

Un numar de 16 producatori agroalimentari din tara noastra si-au prezentat produsele, in perioada 14 - 16 mai, la SIAL China, targ de profil organizat la Shanghai, informeaza Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA), intr-un comunicat.

ANUL TRECUT, IN TARA NOASTRA: Piata de comunicatii electronice a depasit 16 miliarde lei

Sectorul telecom din tara noastra a generat, in 2018, venituri de 16,1 miliarde de lei, in crestere cu 1,3% fata de anul anterior, iar venitul mediu lunar generat in sectorul telecom s-a majorat cu 2%, pana la 69 lei, arata Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice, publicat, astazi, de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Vodafone activeaza primele statii radio 5G din tara noastra

Vodafone Romania activeaza primele statii radio 5G in reteaua sa mobila Supernet 5G. Astfel, clientii vor avea acces la specificatiile acestei tehnologii de ultima generatie, dar trebuie spus ca acest lucru va avea loc de indata ce telefoanele 5G vor fi disponibile pe piata.

SONDAJ Prima retea 5G din Romania foloseste tehnologie Huawei. E ok?

Vodafone a devenit, miercuri, prima companie care isi lanseaza reteaua 5G in Romania. Pentru aceasta, asemenea altor operatori, vodafone foloseste statii si terminale Huawei, companie chineza acuzata de spionaj in SUA. Recent, Bruxelles-ul a propus masuri pentru securitatea retelelor 5G in UE, pe fondul temerilor privind riscurile de securitate ale tehnologiilor Huawei si ZTE. Sondaj HotNews. ro: Prima retea 5G din Romania foloseste tehnologie Huawei. E ok?.

VIORICA DANCILA: SJU Baia Mare, exemplu de bune practici pentru alte spitale din tara

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Baia Mare este un exemplu de bune practici pentru alte unitati medicale din tara.

IN NOPATEA MUZEELOR: BCR ofera copiilor si parintilor educatie financiara gratuita in 9 orase din tara

Banca Comerciala Romana, prin programul Scoala de Bani, va organiza o serie de activitati pentru copii si parinti in sediile sale din Bucuresti si din tara, in cadrul Noptii Muzeelor.

In Noaptea Muzeelor, BCR ofera educatie financiara gratuita copiilor si parintilor, in noua orase din tara

Banca Comerciala Romana BCR), prin programul Scoala de Bani, va organiza o serie de activitati pentru copii si parinti in sediile sale din Bucuresti si din tara, in cadrul Noptii Muzeelor, noteaza Agerpres.

Sedinta cruciala la Parchetul General. Bogdan Licu discuta cu sefii de parchete din tara

O sedinta cruciala are loc joi la Parchetul General. Bogdan Licu, procurorul general interimar, se intalneste cu sefii parchetelor din tara. Vor participa si procurorii sefi DNA si DIICOT. Este.

ASTAZI, LA BRUXELLES: Tara noastra a demarat negocierile privind viitoarele investitii din bani europeni

O echipa mixta a Ministerului Fondurilor Europene si Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a avut, astazi, la Bruxelles, o prima reuniune cu reprezentantii DG Regio si DG Employment, din cadrul Comisiei Europene pentru negocierea la nivel tehnic privind investitiile prevazute prin Politica de Coeziune in viitoarea perioada de programare 2021-2027), potrivit unui comunicat al Guvernului publicat pe site-ul institutiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )