Libnet.ro
UNICEF

21:45

ALERTA METEO: Meteorologii au anuntat cand se indreapta vremea! Din pacate, toti romanii sunt afectati: ZONELE VIZATE!

B1 B1,
ALERTA METEO: Meteorologii au anuntat cand se indreapta vremea! Din pacate, toti romanii sunt afectati: ZONELE VIZATE!

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile, pana spre finalul acestei saptamani urmand sa se atinga si chiar depasi 30 de grade Celsius. Meteorologii avertizeaza insa ca, din 16 iulie, temperaturile. continuă pe B1

Prognoza meteo: Prapad in Romania. Cand lovesc furtunile violente, cat va ploua si de cand se indreapta vremea

Furtunile violente pun stapanire pe Romania pana marti seara. Vremea extrema va lovi toate zonele. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod galben de instabilitatea atmosferica si cantitati insemnate de apa pentru mai multe judete, printre care si Calarasi. Pana marti seara, 10 iulie, la ora 21. 00, va ploua torential si vor fi vijelii puternice.

ALERTA METEO: Veste TERIBILA pentru romani! Meteorologii au anuntat pana cand tine VREMEA EXTREMA in aceasta vara: Zonele CELE MAI AFECTATE

Meteorologii vin cu vesti ingrijoratoare pentru saptamana aceasta. De luni, 9 iulie, pana duminica, 15 iulie, vremea va fi cand ploioasa, cand extrem de calduroasa, cu temperaturi.

ALERTA METEO: Vreme teribila in ROMANIA! Meteorologii au facut anuntul iNGRIJORATOR: Cele mai AFECTATE ZONE

Vremea capricioasa continua sduminica sa se manifeste aproape in toata tara. Vor fi in continuare perioade de instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii, dar cu intensitate mai mare in.

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi abundente in 18 judete, pana marti seara. Cod galben in restul tarii

Vremea se inrautateste accentuat incepand de duminica dupa-amiaza pentru 18 judete din sudul si centrul tarii. Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi abundente. Restul tarii se va afla sub cod galben, pana marti seara.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )