Libnet.ro
UNICEF

15:00

ALERTA METEO: Vreme teribila in ROMANIA! Meteorologii au facut anuntul iNGRIJORATOR: Cele mai AFECTATE ZONE

B1 B1,
ALERTA METEO: Vreme teribila in ROMANIA! Meteorologii au facut anuntul iNGRIJORATOR: Cele mai AFECTATE ZONE

Vremea capricioasa continua sduminica sa se manifeste aproape in toata tara. Vor fi in continuare perioade de instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii, dar cu intensitate mai mare in. continuă pe B1

ALERTA METEO: Veste teribila pentru romani in weekend! Care sunt zonele de la munte si mare cele mai afectate de FENOMENELE EXTREME...

Vestile nu sunt deloc bune pentru romanii care vor petrece in acest week-end la mare sau la munte! Vremea se strica, iar ploile abundente revin. incepand de joi, un nou pasaj frontal a afectat majoritatea.

ALERTA METEO: Schimbare brusca a vremii in WEEKEND. Care sunt zonele din Romania lovite de fenomene METEO EXTREME

Meteorologii anunta ca in acest sfarsit de saptamana vremea se mentine instabila, in mare parte a tarii, fiind inregistrate descarcari electrice si chiar grindina. in Capitala si pe litoral.

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi abundente in 18 judete, pana marti seara. Cod galben in restul tarii

Vremea se inrautateste accentuat incepand de duminica dupa-amiaza pentru 18 judete din sudul si centrul tarii. Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi abundente. Restul tarii se va afla sub cod galben, pana marti seara.

ALERTA METEO! Furtuni DEOSEBIT DE PUTERNICE in weekend. HARTA zonelor cel mai GRAV AFECTATE (FOTO, VIDEO)

Meteorologii anunta furtuni in aproape toata tara, in acest weekend. Adunity_79689 in intervalul 07 iulie, ora 16 09 iulie, ora 21, vor fi instabilitate atmosferica accentuata si cantitati.

Be Eu: Vesti bune pentru romani. Romania va moderniza sistemul sanitar. Corin Cretu a facut anuntul

Corina Cretu, comisarul european pentru politici regionale, a vorbit la emisiunea Be Eu despre modernizarea sistemului sanitar din Romania. Ca sa salvam din banii europeni, ne-am gandit sa largim domeniul.

Autoritatile au facut anuntul ingrijorator: Peste 200 de noi cazuri de rujeola au fost inregistrate in ultima saptamana

Epidemia de rujeola din Romania este departe de final. inca 208 cazuri de imbolnavire au fost inregistrate in ultima saptamana in Bucuresti si in 16 judete ale tarii, potrivit Centrului National de Su.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )