Libnet.ro
UNICEF

14:00

ALERTA METEO: Un nou VAL POLAR loveste Europa! Romania, puternic AFECTATA

B1 B1,
ALERTA METEO: Un nou VAL POLAR loveste Europa! Romania, puternic AFECTATA

Un fenomen extrem de rar pentru luna mai va pune stapanire, in acest weekend, pe regiuni extinse din Europa. Temperaturile vor scadea semnificativ si brusc, iar masa de aer polar va ajunge inclusiv in sudul. continuă pe B1

Alerta meteo: Schimbare TOTALA a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Vineri, 3 mai, valorile termice vor continua sa creascausor, astfel incat vremea va deveni caldain sud si sud-est si apropiatade normalul termic in restul tarii, anunta ANM. Cerul va.

Alerta meteo de fenomene periculoase, cod galben de inundatii. Ce zone sunt cele mai afectate

Vremea rea a facut ravagii in mai multe judete din intreaga tara, iar vestile nu sunt bune nici pentru urmatorul interval. Pana miercuri, la ora 18:00, este in vigoare cod galben de inundatii in 20 de bazine hidrografice. Sunt afectate 17 judete, anunta hidrologii. Pe versanti pot aparea scurgeri importante de apa, torenti si paraie, [] .

Alerta meteo: Furtuni violente pun stapanire pe Romania

Meteorologii anunta averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina, de marti, de la ora 14. 00, pana miercuri seara. in cursul zilei de 1 mai, vantul va avea rafale si de 55 de kilometri la ora.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )