Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alerta METEO pentru weekend: Schimbari dramatice ale vremii. Care sunt zonele in care nu e bine sa te duci in aceasta perioada!

B1 B1,
Alerta METEO pentru weekend: Schimbari dramatice ale vremii. Care sunt zonele in care nu e bine sa te duci in aceasta perioada!

In weekend, vremea va fi instabila si se anunta averse puternice in mai multe zone ale tarii. Sambata, vremea va fi predominant frumoasa in sudul tarii, cu temperaturi care vor atinge o maxima de. continuă pe B1

Alerta METEO pentru romani: Ce se intampla in weekend va afecta pe toata lumea!

In acest week-end, ploile vor persista, a anuntat meteorologul Romica Jurca, care a mai precizat ca este vorba de sisteme noroase care ajung in zona tarii noastre in sisteme frontale, de aceea prezenta va fi mai.

Alerta METEO: Un fenomen periculos pune stapanire pe Romania. Unde va lovi cel mai puternic! (VIDEO)

Alerta de vreme rea a fost prelungita. Pe parcursul zilei de miercuri, indeosebi in vestul si nord-vestul tarii, precum si in zonele montane si de deal vor fi perioade cu ploi torentiale, vijelii si.

Vremea. Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata avertizari nowcasting cod galben de ploi si descarcari electrice pentru zece judete, pana la ora 15:00. Vor fi afectate judetele Mehedinti,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )