Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alerta meteo: Pericol mare de inundatii, torenti si viituri. Peste 70 de case si gospodarii, inundate

Antena3 Antena3,
Alerta meteo: Pericol mare de inundatii, torenti si viituri. Peste 70 de case si gospodarii, inundate

Pericol mare de inundatii, torenti si viituri chiar in acest moment, pe mai multe rauri din judetele Covasna, Harghita si Brasov, pentru care hidrologii au instituit cod portocaliu. De altfel,. continuă pe Antena3

Alerta meteo: Baraganul, sub cod galben de vijelii si ploi abundente

Meteorologii au emis, luni, doua avertizari cod galben de instabilitate atmosferica, anuntand fenomene extreme in mai mult de jumatate dintre judetele tarii. Luni, pana la ora 23. 00, vor fi afectate judete din Muntenia, Moldova, Transilvania si Dobrogea, iar pana marti seara, fenomenele meteorologice se vor produce in Transilvania, Maramures, cea mai mare parte a Moldovei si jumatatea de nord a Munteniei, dar si in zonele montane.

Alerta meteo: Trei zile de furtuni devastatoare peste Romania. in ce regiuni lovesc ploi puternice

Se anunta trei zile cu furtuni foarte puternice in toata tara. Pana miercuri la ora 09. 00 vom avea parte de instabilitate atmosferica accentuata in toata tara. Meteorologii prognozeaza caderi de grindina de mari dimensiuni si vijelii puternice. in sud-estul tarii, in zona Baraganului, cantitatile de apa vor fi abundente, 80-90 litri/mp, care se vor acumula intr-un interval foarte scurt. Nu sunt excluse nici tornadele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )