Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alerta meteo: Trei zile de furtuni devastatoare peste Romania. in ce regiuni lovesc ploi puternice

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: Trei zile de furtuni devastatoare peste Romania. in ce regiuni lovesc ploi puternice

Se anunta trei zile cu furtuni foarte puternice in toata tara. Pana miercuri la ora 09. 00 vom avea parte de instabilitate atmosferica accentuata in toata tara. Meteorologii prognozeaza caderi de grindina de mari dimensiuni si vijelii puternice. in sud-estul tarii, in zona Baraganului, cantitatile de apa vor fi abundente, 80-90 litri/mp, care se vor acumula intr-un interval foarte scurt. Nu sunt excluse nici tornadele. continuă pe Adevărul

Alerta meteo: Schimbare TOTALA a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Vineri, 3 mai, valorile termice vor continua sa creascausor, astfel incat vremea va deveni caldain sud si sud-est si apropiatade normalul termic in restul tarii, anunta ANM. Cerul va.

Alerta meteo de ploi violente, vijelii si grindina. Unde loveste urgia

Schimbari dramatice ale vremii in urmatoarele trei zile. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de vreme rea, valabila de duminica, 5 mai, pana miercuri dimineata, 8 mai. Vor fi perioade cu instabilitate accentuata, ploi abundente si vijelii care vor face prapad.

ALERTA METEO: Meteorologii au dat prognoza pentru doua saptamani. Vremea rea pune stapanire pe intreaga tara

In urmatoarele doua saptamani vremea se mentine in continuare rece, iar ploile isi vor face de cap in toata tara, potrivit prognozei emise de meteorologi. Astfel, in Banat, in primele doua zile vremea.

ALERTA METEO: Un nou VAL POLAR loveste Europa! Romania, puternic AFECTATA

Un fenomen extrem de rar pentru luna mai va pune stapanire, in acest weekend, pe regiuni extinse din Europa. Temperaturile vor scadea semnificativ si brusc, iar masa de aer polar va ajunge inclusiv in sudul.

Val de aer polar peste Romania. Temperaturile scad din nou foarte mult

Un fenomen meteo extrem de rar pentru aceasta perioada a anului ajunge in Romania: un val de aer polar. Vom ingheta la temperaturi cu minus in zonele de munte, desi este luna mai. Dupa cateva zile.

Vremea in Bucuresti. Averse torentiale si frig in urmatoarele trei zile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca vremea se va raci semnificativ in urmatoarele zile, iar instabilitatea atmo.

DOLIU PESTE ROMANIA: A murit un important membru al serviciilor secrete! Anuntul facut in urma cu putin timp

Doliu in serviciile secrete din Romania! Generalul Paul Ionescu, una din cele mai importante figuri ale Serviciului de Informatii Externe dupa Decembrie 1989, a murit vineri la varsta de 71 de ani, anunta realizatorul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )