Libnet.ro
UNICEF

11:30

Alerta meteo de ploi torentiale, vijelii si grindina in toata tara, pana duminica. 12 judete, sub cod galben / Cum va fi vremea in Capitala

Hotnews Hotnews,
 Alerta meteo de ploi torentiale, vijelii si grindina in toata tara, pana duminica. 12 judete, sub cod galben / Cum va fi vremea in Capitala

Meteorologii anunta ca vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii, incepand de joi si pana duminica. De asemenea, pana vineri dimineata, 12 judete vor fi sub cod galben de ploi, vijelii si grindina. Si in Capitala vor fi furtuni, pana duminica, dar vremea va fi calda, cu temperaturi care vor ajunge la 26 de grade. continuă pe Hotnews

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in 13 judete, printre care si Dambovita

Meteorologii ANM au emis o noua avertizare de vreme severa pentru 13 judete din tara, unde sunt anuntate ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana vineri / Sapte judete sunt sub cod galben

Ploi torentiale, cu descarcari electrice, si vijelii vor fi in cea mai mare parte a tarii, incepand de marti dupa amiaza si pana vineri, anunta meteorologii. De asemenea, sapte judete din sud-vestul vor fi sub avertizare cod galben de vreme rea.

Alerta meteo: Nu scapam de vijelii si ploi torentiale pana duminica dimineata. ANM a prelungit avertizarea de vreme severa

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a prelungit informarea meteo de instabilitate atmosferica accentuata pentru mai multe regiuni ale tarii, printre care si Baragan, pana duminica, la ora 10.

Alerta de vreme severa in Romania! 13 judete sunt sub COD de ploi torentiale, vijelie si grindina (VIDEO)

Vesti ingrijoratoare de la meteorologi. 13 judete se afla sub avertizare cod galben de ploi torentiale, vijelie si grindina. Cantitatile de precipitatii vor atinge si 50 de litri pe metru.

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii, pana vineri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari.

Weekend cu ploi si vijelii. ANM a emis un nou cod galben de vreme rea: care sunt zonele vizate

Meterologii vin cu vesti proaste pentru urmatoarele zile. Un cod galben de vreme rea a fost emis in cea mai mare parte a tarii, de joi, 16 mai, si pana duminica, 19 mai. in intervalul 16-19 mai, vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii. De asemenea, pana vineri [] .

Ce fenomene aduce ciclonul in Romania: ploi torentiale cu risc de inundatii, grindina si vijelii puternice

Ciclonul venit dinspre Marea Mediterana a adus nori grosi, la mica altitudine si multa instabilitate. intr-un singur sfert de ora pot sa cada si 30 de litri de apa pe metru patrat, avertizeaza meteorologii. Va tuna si va fulgera, vantul va fi vijelios. Si este posibil sa cada si grindina in strat gros. Ciclonul afecteaza cel mai mult sud-vestul tarii.

Alerta meteo: Furtuni violente, grindina si ploi torentiala pana vineri dimineata

Vremea rea face prapad pana vineri, 17 mai, ora 10. Administratia Nasionala de MeteorologieANM) a emis o alerta de vreme rea pentru toate regiunile tarii. Se anunta ploi puternice, grindina si furtuni periculoase.

VINE POTOPUL! A fost emis COD PORTOCALIU de ploi torentiale. Care sunt judetele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, mai multe atentionari nowcasting Cod portocaliu de averse torentiale pentru localitati din judetele Harghita, Mures, Suceava si.

Atentionare cod galben de ploi, vijelii si grindina pentru 13 judete

Treisprezece judete din sudul, nord-vestul si centrul tarii vor fi miercuri sub atentionare cod galben de ploi si vijelii, anunta meteorologii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )