Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana vineri / Sapte judete sunt sub cod galben

Hotnews Hotnews,
 Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana vineri / Sapte judete sunt sub cod galben

Ploi torentiale, cu descarcari electrice, si vijelii vor fi in cea mai mare parte a tarii, incepand de marti dupa amiaza si pana vineri, anunta meteorologii. De asemenea, sapte judete din sud-vestul vor fi sub avertizare cod galben de vreme rea. continuă pe Hotnews

Barometrul de opinie publica al Academiei Romane, realizat de INSCOP: Care sunt personalitatile publice in care romanii au cea mai mare incredere

Klaus Iohannis se afla pe primul loc in topul personalitatilor in care romanii au cea mai mare incredere, potrivit datelor Barometrului de opiniei publica al Academiei Romaniei, realizat de INSCOP Research, pentru luna mai. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea este pe locul al doilea, urmata de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII: Instabilitatea legislativa, cea mai mare vulnerabilitate a sistemului judiciar

Frecventa mare a modificarilor legis-lative, lipsa de coerenta a legislatiei incidente in materiile fiscal, contencios, civil, penal, necorelarea prevederilor legale cu jurisprudenta Curtii Constitutionale, inaltei Curti de Casatie si Justitie, Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Curtea de Justitie a Uniunii Europene reprezinta vulnerabilitatile descoperite de Consiliul Superior al Magistraturii in activitatea instantelor din tara noastra.

HOROSCOP. Cea mai mare frica a fiecarei zodii. Leii se tem sa nu fie ignorati, Capricornilor le e frica ca nu sunt suficient de buni

HOROSCOP Fiecare persoana are anumite lucruri de care ii e frica si la care nici nu vrea sa se gandeasca ca i s-ar putea intampla vreodata. Dar care sunt cele mai mari temeriin functie de.

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii, pana vineri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari.

ALERTA METEO: Vesti ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Duminica, vremea va fi insorita in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi in crestere. in sud-vestul tarii, la deal si la munte pot aparea ploi de scurta durata, insotite de descarcari.

VREMEA. Vesti bune de la meteorologi! Temperaturile sunt in crestere in mai multe zone din tara

O zi cu temperaturi ridicate si soare in cea mai mare parte a tarii. Valorile termince ajung la 25 de grade in jumatatea de vest a tarii. incalzirea vremii se va produce peste tot.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 14 mai. Vremea se schimba radical

Marti, 14 mai, vremea va fi in general instabila. innorarile vor fi temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii. Aceste.

FOTO Casuta din lemn unde functioneaza cea mai mica scoala din Romania. Ce suprafata are si unde se gaseste

Cea mai mica scoala din Romania se afla in catunul Cornatea, din judetul Maramures. intr-o camaruta de lemn, de 16 metri patrati, 15 suflete invata zilnic tainele cunoasterii. Sunt cinci generatii, in aceeasi incapere, cu aceeasi invatatoare, dar nu se gandesc sa lipseasca de la cursuri, chiar daca parcurg zilnic aproximativ 5 kilometri pentru a ajunge la scoala primara.

DUPA PRIMELE 100 DE ZILE ALE NOII COMPANII ROMANE DE CHIMIE Chimcomplex devine cel mai mare exportator cu capital romanesc

Chimcomplex Borzesti CHOB) a inregistrat o cifra de afaceri de 343,32 milioane de lei, in primele trei luni din acest an, de 4,6 ori mai mare decat cea realizata in aceeasi perioada a lui 2018, in conditiile in care anul trecut a fost rea-lizat transferul celor mai importante active ale Combinatului Petrochimic Oltchim catre CHOB, a transmis vineri compania printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Un fost ofiter naval a batut recordul pentru cea mai adanca scufundare in Groapa Marianelor unde a descoperit resturi de plastic

Un explorator american a batut recordul pentru cea mai adanca scufundare cu un submarin si a descoperit pe langa creaturi oceanice si deseuri plastice, intre care resturile unei pungi de plastic si ambalaje.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )