Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alerta meteo: Va fi PRAPAD peste toata Romania! Care sunt cele mai afectate judete!

B1 B1,
Alerta meteo: Va fi PRAPAD peste toata Romania! Care sunt cele mai afectate judete!

Vremea pe 8 ianuarie se mentine rece, geroasa dimineata. Vor exista conditii de lapovita si ploi, dar si depuneri de chiciura. Prognoza meteo anunta temperaturi de pana la 1 grad Celsius. Marti, vremea. continuă pe B1

ALERTA METEO: Ce se intampla cu frigul care va paraliza Romania! Care sunt judetele vizate...

Vremea pe 6 ianuarie va fi geroasa. Va ninge in general slab in multe zone ale tarii. Mai mult, gerul va persista cel putin pana marti. Duminica, vremea va fi rece in majoritatea zonelor, in special.

Alerta meteo: Cea mai CRUNTA saptamana a iernii! Vezi care sunt zonele de pericol maxim!

Vremea pe 7 ianuarie ramane foarte rece in toata tara si vor fi precipitatii. Prognoza meteo anunta, de altfel, ca va fi ger si ninsori slabe pana miercuri, cand temperaturile mai cresc. in Bucuresti,.

Care sunt meseriile viitorului? Prima optiune este aceeasi pentru elevi, parinti si profesori

Doi din trei elevi considera ca noile meserii ale viitorului vin din domeniile roboticii, inteligentei artificiale, calculatoarelor si imprimarii 3D, arata un sondaj realizat in 2018, in cadrul proiectului Ghidul Meseriilor Viitorului. Cercetarea a fost facuta prin sondarea a peste 1300 de elevi, parinti si profesori din Bucuresti, Timisoara si Pitesti.

Studiu - 3 din 10 romni din mediul urban se declara fericiti, iar 2 din 10 se considera nefericiti. Care sunt motivele de fericire

Trei din zece romani din mediul urban se declara fericiti, iar doi din zece se considera nefericiti. Relatiile cu persoane apropiate familie, copii sau prieteni) reprezinta principalul motiv de fericire pentru 57% din locuitorii de la oras, potrivit unui studiu pe tema fericirii facut de compania de cercetare de piata Ipsos in randul persoanelor din mediul urban din Romania.

Adi Mutu implineste azi 40 de ani! Interviu inedit cu Briliantul: Care sunt cele mai mari regrete, unde s-a simtit cel mai bine si cine ar trebui sa joace in rolul de vietii sale

Adrian Mutu, cel mai cunoscut international roman din fotbal in acest mileniu, implineste astazi varsta de 40 de ani. Prin urmare, gsp. ro a realizat un interviu in exclusivitate cu Briliantul, care.

Topul necuvantatorilor din Parlament, dar care sunt platiti cu 600 de lei pe ora

Sunt deputati care au vorbit numai de doua ori in Parlament. O data la depunerea juramantului. Deputatii si senatorii incaseaza 10. 000 de lei pe luna indemnizatie. Cu alte beneficii, alesii ajung sa.

Globurile de aur 2019: Care sunt temele filmelor nominalizate

Filme despre rasism, politica si muzica domina nominalizarile la cea de-a 76-a editie a galei Globurilor de Aur, care va avea loc duminica seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, si care deschide noul sezon al marilor premii de la Hollywood, ce va culmina cu decernarea Oscarurilor, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )