Libnet.ro
UNICEF

17:30

Globurile de aur 2019: Care sunt temele filmelor nominalizate

Hotnews Hotnews,
 Globurile de aur 2019: Care sunt temele filmelor nominalizate

Filme despre rasism, politica si muzica domina nominalizarile la cea de-a 76-a editie a galei Globurilor de Aur, care va avea loc duminica seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, si care deschide noul sezon al marilor premii de la Hollywood, ce va culmina cu decernarea Oscarurilor, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Gala Globurilor de Aur 2019: cum vor protesta actritele impotriva hartuirilor sexuale si ce simbolizeaza alegerea FOTO

Actritele au ales noi elemente pe care le vor purta la gala Globurilor de Aur 2019, care sa ateste faptul ca sunt sustinatoare ale miscarii Times Up, in semn de protest impotriva hartuirilor sexuale.

Gala Globurilor de Aur 2019: cum vor protesta actritele fata de hartuirea sexuala si ce simbolizeaza alegerea FOTO

Actritele au ales noi elemente pe care le vor purta la gala Globurilor de Aur 2019, care sa ateste faptul ca sunt sustinatoare ale miscarii Times Up, in semn de protest fata de hartuirea sexuala.

Globurile de Aur 2019. Lista completa a nominalizarilor la Globurile de Aur VIDEO

Drama cu accente comice Vice, un film biografic regizat de Adam McKay, in care actorul Christian Bale interpreteaza rolul fostului vicepresedinte american Dick Cheney, conduce plutonul productiilor care au primit.

HOROSCOP WEEKEND 4-6 ianuarie 2019. Berbecii sunt setati pe noi inceputuri, Taurii ajung la echilibru

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 4-6 ianuarie 2019 ; este primul weekend 2019, sunt primele zile dintr-un an important, un an de punte ce ne duce spre puternicul 2020. Acest weekend nu este un oarecare, ci.

Rezultate Loto 6 din 49 de duminica, 6 ianuarie 2019. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 6 ianuarie 2019, au loc primele trageri loto din acest an. La tragerile loto de luni, 31 decembrie 2018, Loteria Romana a acordat peste 47. 400 castiguri in valoare totala de peste 3,9 milioane de lei.

HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele si favoritele acestui an, Varsatorii isi pot schimba locul de munca

Astrologul Minerva a vorbit in emisiunea Voi cu Voicu despre tendintete astrale ale lui 2019 si ce ii asteapta pe nativii fiecarei zodii in acest an. 2019 trebuie sa fie un an de.

HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele acestui an, Varsatorii isi pot schimba locul de munca

Astrologul Minerva a vorbit in emisiunea Voi cu Voicu despre tendintete astrale ale anului 2019 si ce ii asteapta pe nativii fiecarei zodii. 2019 trebuie sa fie un an de relas.

TVA 5% la a doua locuinta? Afla care sunt conditiile

Incepem anul 2019 cu o veste buna pentru piata imobiliara: a doua locuinta poate fi achizitionata cu TVA de 5%, daca se incadreaza in anumite conditii. Bineinteles, proiectul de lege ar permite aplicarea cotei de TVA de 5% pentru orice vanzare de.

Topul necuvantatorilor din Parlament, dar care sunt platiti cu 600 de lei pe ora

Sunt deputati care au vorbit numai de doua ori in Parlament. O data la depunerea juramantului. Deputatii si senatorii incaseaza 10. 000 de lei pe luna indemnizatie. Cu alte beneficii, alesii ajung sa.

Noul an aduce salarii mai mari pentru o parte din bugetari! Vezi care sunt categoriile privilegiate

Noul an aduce salarii mai mari pentru o parte din bugetari, iar cei mai multi dintre ei sunt angajati in administratia publica centrala, invatamant si Aparare, relateaza stirileprotv. ro. Sursa citata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )