Libnet.ro
UNICEF

18:30

ALERTA METEO: Schimbare BRUSCA a vremii! Care sunt cele mai afectate regiuni!

B1 B1,
ALERTA METEO: Schimbare BRUSCA a vremii! Care sunt cele mai afectate regiuni!

Prima parte a lunii noiembrie aduce o vreme deosebit de calda, cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, insa de la sfarsitul saptamanii, vremea se raceste si apar ploile,. continuă pe B1

ALERTA METEO: Schimbare radicala a vremii! Care vor fi zonele cele mai afectate!

Saptamana viitoare vremea deosebit de calda din aceasta perioada se va incheia, meteorologii anuntand ca frigul va pune stapanire pe toata tara, iar precipitatiile isi vor face si ele aparitia in cea.

ALERTA METEO: Vesti teribile pentru romani in noiembrie... Care sunt cele mai afectate regiuni...

Potrivit prognozei meteo, vineri se anunta temperaturi mari! Va fi cald in toata Romania, cerul va fi mai mult noros in partea de sud a tarii si variabil in rest. in prima parte a zilei s-au semnalat.

Dacia si Epoca de Aur: Care sunt cele mai apreciate masini de catre soferii romani! (FOTO)

Masinile marca Dacia, de pe vremea regimului comunist din Romania, sunt unele care starnesc numeroase amintiri, chiar daca au fost si multe critici la adresa lor. De la Dacia la Trabant, aceste autoturisme nu.

Comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romne: Infractiunile care ridica cele mai mari probleme sunt cele unice

Inteligenta unei persoane modeste intelectual, dar aflata intr-o situatie de risc vital sau de a-si pierde libertatea, nu trebuie subestimata, iar infractiunile cele mai problematice sunt cele unice, spune intr-un interviu comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romane, noteaza Mediafax.

Nu este indicat ca antreprenorii sa acceseze grantul maxim pentru care sunt eligibili

Antreprenorii care vor sa acceseze credite cu finantare din fonduri europene ar trebui sa evite sa ia valoarea maxima a grantului pentru care sunt eligibili, a afirmat Ramona Ivan, directorul Directiei Relatii Externe si Finantari Structurale din cadrul CEC Bank, adaugand: Este bine ca proiectele sa fie dimensionate pentru afacerile respective.

ALERTA METEO: Ce se va intampla in weekend in Romania e fara precedent! Zonele vizate

Prima parte a lunii noiembrie aduce o vreme deosebit de calda, cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, insa de la sfarsitul saptamanii, vremea se raceste si apar ploile,.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

Care sunt zonele neafectate de industrie. Cinci tari detin 70% din regiunile salbatice de pe Pamnt

Prima harta a ecosistemelor intacte de pe Pamant arata ca doar cinci tari sunt responsabile pentru cea mai mare parte a acestora, dar este nevoie de o actiune globala pentru a le proteja. Astfel, Australia, Statele Unite, Brazilia, Rusia si Canada detin 70% din ce a mai ramas din regiunile salbatice din lume, relateazaThe Guardian.

DIETA. Alimentele sanatoase care sunt vinovate pentru kilogramele in plus

Nutritionista Leanne Ward compara continutul de calorii al unui mic bol de migdale, care ajunge la 415 de calorii, cu un baton de ciocolata, plin dezahar, care insa contine doar 275 de.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )