Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO! Schimbare MAGISTRALA a vremii. Care sunt zonele vizate

B1 B1,
ALERTA METEO! Schimbare MAGISTRALA a vremii. Care sunt zonele vizate

Expertii Administratiei Nationale de MeteorologieANM) au emis prognoza pentru ziua de joi, 25 aprilie. Temperatura aerului va crestedin nou, spre medii de 25 de grade Celsius, vremea devenind mai calda. continuă pe B1

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Temperaturile se mentin calde, marti, 23 aprilie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zonele montane si submontane, dar si in centrul teritoriului, unde local, in special dupa orele pranzului, vor.

Care sunt companiile din Romania care functioneaza cu banii Rusiei lui Putin

Banca Internationala de Investitii, controlata direct de la Kremlin de presedintele Vladimir Putin, pompeaza bani si in Romania. Sunt bani dati sub forma de imprumuturi unor companii romanesti. Banca Internationala de Investitii, cunoscuta drept banca lui Putin, finanteaza mai multe companii din Romania. Unele dintre ele apeleaza periodic la institutia financiara, de la care se [] .

Alerta meteo: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi care sunt judetele vizate!

Vremea rea nu va mai dura mult, anunta meteorologii care au emis prognoza meteo pentru perioada 22 aprilie-20 mai, potrivit dig24. ro.

Alerta meteo: Ce se intampla cu VREMEA saptamana aceasta! Vezi care sunt judetele vizate!

Vremea rea nu va mai dura mult, anunta meteorologii care au emis prognoza meteo pentru perioada 22 aprilie-20 mai, potrivit dig24. ro.

Alerta meteo: Incredibil! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Nu depasim temperaturile reci pentru sezonul in care ne aflam, potrivit prognozei meteo pentru miercuri, 24 aprilie. Meteorologii au adus ieri un avertisment meteo! Acestia au indicat un val saharian care va veni pe.

Din 24 aprilie farmaciile vor putea vinde online medicamente. Care sunt conditiile impuse de noua legislatie

Din 24 aprilie farmaciile vor putea sa ceara autoritatilor sa fie autorizate pentru a vinde medicamente online, potrivit unui act normativ aparut in Monitorul Oficial. Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca farmaciile care isi doresc sa realizeze si.

Guvernul a adoptat Legea Turismului prin care sunt infiintate Organizatiile de Management al Destinatiei

Executivul a adoptat, astazi, Legea Turismului, prin care este prevazuta infiintarea Organizatiilor de Management al Destinatiei OMD) si a unui sistem informatic de evidenta a activitatii de turism, a anuntat ministrul Turismului, Bogdan Trif, dupa sedinta de Guvern.

Modificarea Codurilor penale, ultimul pas spre adoptare, in Camera Deputatilor / Care sunt prevederile controversate

Dupa ce Comisia speciala pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a dat raport favorabil, in mare viteza, asupra proiectelor de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala, miercuri este programat votul in Camera Deputatilor - for decizional. Au ramas in forma initiala mai multe articole controversate, unul dintre acestea vizand reducerea termenelor de prescriere a pedepselor, care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare.

Utile: Testul de sarcina: intre mit si adevar; Boala cu mai multe fete. Cand incepe sa se manifeste si care sunt simptomele; Cum sa recunosti daca telemeaua de capra este falsificata

Tot ce trebuie sa stii despre fatetele dentare. Fatetele dentare sunt piese foarte. Factorii de risc in aparitia monturilor. Specialistii spun ca monturile inseamna o deviatie a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )