Libnet.ro
UNICEF

10:01

ALERTA METEO: Schimbare radicala a vremii in aceasta saptamana! Care sunt zonele cele mai afectate

B1 B1,
ALERTA METEO: Schimbare radicala a vremii in aceasta saptamana! Care sunt zonele cele mai afectate

Meteorologii au anuntat prognoza meteo saptamana 25 -1 iulie, precizand ca vremea va fi normala in urmatorul interval din punct de vedere termic si vor exista precipitatii consistente in regiunile. continuă pe B1

Alerta meteo: Romania lovita in plin de ciclonul polar! Care sunt zonele cele mai afectate de ploi, furtuni si fenomene extreme!

Meteorologii anunta o scadere a temperaturilor pentru acest sfarsit de saptamana in nordul si nord-estul tarii vremea fiind chiar rece pentru aceasta perioada a anului. Duminica si luni insa valorile.

ALERTA METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Astfel, pentru iulie, media temperaturilor va fi peste media lunii. Media temperaturilor ce vor fi inregistrate in.

Alerta meteo de vreme rea: Vijelii si ploi torentiale in urmatoarele doua zile

Furtunile violente pun din nou stapanire pe Romania. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o alerta de vreme rea pentru urmatoarele doua zile, valabili in toata tara.

ALERTA METEO: in weekend Romania e LOVITA din plin de CEL MAI PERICULOS CICLON POLAR! Unde se raceste cel mai mult vremea si care sunt zonele cele mai expuse FENOMENELOR EXTREME !

Meteorologii vin cu vesti proaste. Temperaturile vor scadea simtitor in perioada urmatoare, dupa vremea foarte calda si furtunile care au lovit Romania. Din nefericire, in weekendul care urmeaza si ploile.

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )