Libnet.ro
UNICEF

06:15

ALERTA METEO: in weekend Romania e LOVITA din plin de CEL MAI PERICULOS CICLON POLAR! Unde se raceste cel mai mult vremea si care sunt zonele cele mai expuse FENOMENELOR EXTREME !

B1 B1,
ALERTA METEO: in weekend Romania e LOVITA din plin de CEL MAI PERICULOS CICLON POLAR! Unde se raceste cel mai mult vremea si care sunt zonele cele mai expuse FENOMENELOR EXTREME !

Meteorologii vin cu vesti proaste. Temperaturile vor scadea simtitor in perioada urmatoare, dupa vremea foarte calda si furtunile care au lovit Romania. Din nefericire, in weekendul care urmeaza si ploile. continuă pe B1

ALERTA METEO: in plina vara, un val de AER POLAR vine peste Romania! FRIGUL si PLOILE RECI cuprind, treptat, TOATA TARA!

Vesti proaste de la meteorologi. Dupa temperaturile extrem de ridicate si furtunile care au lovit Romania, vremea se va raci simtitor. Mai mult, ploile se intorc in forta in weekend,arata prognoza.

Alerta meteo: Fenomenele extreme fac ravagii in Romania! Care vor fi cele mai afectate zone in perioada urmatoare...

Romania este afectata tot mai des de fenomene meteo extreme. Astfel, in Capitala, de exemplu, s-a intamplat ca unele cartiere sa fie inundate dupa o furtuna puternica de cateve minute, in timp ce in alte.

Alerta meteo de vreme rea: Vijelii si ploi torentiale in urmatoarele doua zile

Furtunile violente pun din nou stapanire pe Romania. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o alerta de vreme rea pentru urmatoarele doua zile, valabili in toata tara.

ALERTA METEO: Dupa valul de ploi, romanii vor fi loviti de un alt fenomen EXTREM! Care sunt zonele vizate

Dupa zilele cu ploi torentiale, urmeaza temperaturi caniculare in Romania. Astfel, ziua de marti devine calduroasa in zonele de campie si podis cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 26 de grade.

ALERTA METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Astfel, pentru iulie, media temperaturilor va fi peste media lunii. Media temperaturilor ce vor fi inregistrate in.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )