Libnet.ro
UNICEF

08:47

Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii! Care sunt cele mai afectate judete!

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii! Care sunt cele mai afectate judete!

Expertii anunta ca ploile se restrang si temperaturile cresc, marti, desi noaptea de luni a adus in jumatatea de vest a tarii, temporar, precipitatii slabe, in special sub forma de ploaie, noteaza. continuă pe B1

ALERTA METEO: Schimbare totala a vremii in weekend! Care sunt judetele afectate!

Meteorologii au anuntat, pentru weekend, vreme schimbatoare. Astfel, temperaturile vor scadea si se vor inregistra precipitatii mixte. La munte se va aseza un nou strat de zapada, iar in restul tarii sunt.

Schimbare RADICALA de vreme! in Bucuresti vor fi temperaturi de primavara

Schimbare radicala de vreme. Meteorologii anunta ca se incalzeste in toata tara, temperaturile ajungand zilele urmatoare pana la 14 grade. Si in Bucuresti dispare poleiul. Miercuri vor fi 9.

Alerta meteo: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi cele mai afectate judete!

Meteorologii sustin ca temperaturile vor creste treptat, in saptamana 28 ianuarie-3 februarie 2019, potrivit stirimondene. fanatik. ro. Publicatia noteaza ca valorile termice se vor situa peste cele normale.

Schimbare radicala decisa de Facebook

Facebook a anuntat ca mesajele trimise si primite prin intermediul aplicatiei Instagram vor fi in curand criptate. Instagram este singura din cele trei aplicatii ale companiei care au functie de chat si nu di.

Caru cu vedete: Sandra Bendre: Cele mai reusite postari sunt cele care transmit emotii de calitate; Mihaela Radulescu, fite de vedeta la Ferma; Olga Balan a luat-o pe urmele lui Traistariu

Cum arata cu adevarat silueta lui Jennifer Lopez. De-a lungul anilor a fost un etalon de frumusete, mai ales ca se numara printre putinele figuri de la Hollywood care n-au cazut in capcana operatiilor estetice. Oana Roman a ajuns pe patul de spital. Oana Roman are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns la spital, iar partenerul ei de viata este alaturi de ea.

Pintea: Am datele privind cazurile de gripa, dar nu sunt cele reale. Mi se pare o pura inconstienta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca are datele centralizate privind cazurile de gripa, dar deocamdata nu poate fi luata o decizie privind declararea sau nu a unei epidemii, pentru ca sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )