Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO: Schimbare totala a vremii in weekend! Care sunt judetele afectate!

B1 B1,
ALERTA METEO: Schimbare totala a vremii in weekend! Care sunt judetele afectate!

Meteorologii au anuntat, pentru weekend, vreme schimbatoare. Astfel, temperaturile vor scadea si se vor inregistra precipitatii mixte. La munte se va aseza un nou strat de zapada, iar in restul tarii sunt. continuă pe B1

Diana Ghisoiu a murit, la doar 24 de ani, din cauza meningitei. Care sunt simptomele acestei boli crunte

Diana Ghisoiu a murit, la doar 24 de ani, din cauza meningitei. Care sunt simptomele acestei boli crunte. Citeste mai mult pespynews. ro .

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt adresarile directe gresite

Ana Iorga a prezentat la rubrica Pe cuvant, care sunt adresarile directe gresite. Unele dintre aceste formule de adresare sunt frecvente la televizor. Este gresit sa spunem: Buna, fetele!. Forma.

ntlnire cu seful Google: Sundar Pichai a anuntat la Varsovia noi investitii n regiune. Care sunt prioritatile n Europa Centrala si de Est

Sundar Pichai, CEO al Google, a anuntat intr-o rara calatorie in regiunea Europei Centrale si de Est ca vor urma investitii de 20 de milioane de dolari in cresterea competentelor digitale. Pichai a explicat si care sunt prioritatile Google pentru tarile din regiune: sistemul Android, aplicatii, startup-uri, cloud. in plus, Google a lansat asistentul vocal in Polonia si alte tari vor urma, insa implementarea dureaza, fiindca trebuie facuta cu prudenta.

ALERTA METEO: Schimbare radicala a vremii in Romania! Vezi cele mai afectate judete!

Vineri, vremea in tara va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in Banat, Oltenia si.

VREMEA. Alerta meteo de ultim moment. O noua atentionare a intrat in vigoare pana vineri. Mare atentie!

ANM a emis un cod galben de vreme severa, valabil in intervalul 24 ianuarie, ora 04. 00 - 25 ianuarie, ora 14. Sunt asteptate precipitatii abundente, lapovita, ninsori si viscol. in zona.

VREMEA. Alerta meteo de ultima ora. O noua atentionare a intrat in vigoare pana vineri. Mare atentie!

ANM a emis un cod galben de vreme severa, valabil in intervalul 24 ianuarie, ora 04. 00 - 25 ianuarie, ora 14. Sunt asteptate precipitatii abundente, lapovita, ninsori si viscol. in zona.

BANII iNAPOI! Comisia Europeana obliga statul sa RETURNEZE taxele auto si timbrul de mediu. Vezi AICI care sunt conditiile

Taxa auto si timbrul de mediu platite de romani ar trebui sa fie rambursate de stat in maximum doua luni. Cel putin asa cer oficialii europeni, care au dat un termen limita autoritatilor de la Bucuresti. in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )