Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Vremea se va raci marti, fata de ziua precedenta, mai accentuat in regiunile sudice, sud-estice si centrale, unde valorile termice se vor situa sub mediile multianuale, relateaza antena3. ro. Cerul va fi. continuă pe B1

ALERTA METEO: Schimbare RADICALA a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

Sambata vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. APARITIA MOMENTULUI LA MORMANTUL STELEI POPUESCU! FANII AU CREZUT CA NU VAD BINE! ASTA DA MINUNE Cerul va fi mai mult senin, exceptand.

Marie Curie, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului de Urgenta pentru Copii Marie Curie, au anuntat marti reprezentantii unitatii medicale. Constructia va incepe in toamna acestui an, investitia fiind in valoare de 425. 000 de euro. Marie Curie va deveni, astfel, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport.

Seful Comisiei de Sanatate din Senat, despre proiectul legii vaccinarii, blocat de un an si jumatate in Parlament: Sa nu mai stea in sertar, indiferent care sunt interesele

Proiectul legii vaccinarii, care este blocat de peste un an si jumatate in Parlament, ar trebui sa nu mai stea cu lunile intr-un sertar al unei comisii, indiferent care sunt interesele, a afirmat, luni, presedintele Comisiei de Sanatate din Senat, Laszlo Attila, la dezbaterea Profit Health Forum.

De astazi, se maresc pensiile: care sunt pensionarii avantajati

Legea pensiilor modificata in urma cu cateva luni incepe sa-si faca simtita efectele. incepand de astazi, 1 aprilie, zeci de miii de pensionari vor castiga mai mult. Guvernantii PSD-ALDE s-au laudat intens cu cresterea nivelului de trai pentru pensionari prin crestere pensiilor. Chiar daca numarul pensiilor speciale nu a scazut, iar o mana de oameni [] .

STUDIU E.ON ROMANIA: Romanii sunt cei mai interesati est-europeni sa cumpere masini electrice

Romanii sunt printre cei mai deschisi europeni la ideea de a achizitiona autovehicule electrice, releva un studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID, conform caruia 36% dintre cei care in momentul sondajului erau in cautarea unei masini noi, intentionau sa cumpere una electrica. Cu acelasi procent se lauda si italienii, insa intr-un context total diferit.

Turismul sustenabil si durabil, pe agenda UE. Care sunt noile provocari ale industriei

Ministerul Turismului a organizat, la Bucuresti, conferinta cu tema Turism durabil - Politici comune ale statelor membre ale UE, in contextul detinerii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Prezenta la eveniment,.

Dezvoltatori imobiliari in Romania: care sunt cele mai importante nume in 2019

Dezvoltatorii imobiliari din Romania au fost loviti din plin de criza financiara izbucnita in 2008-2009. Preturile la locuinte au scazut dramatic, multe dintre companiile de constructii fiind nevoite sa se inchida peste noapte. Pe piata imobiliara au supravietuit cei puternici, care au inceput sa reconstruiasca ansambluri rezidentiale incepand cu anul 2013.

Cum poti verifica pretul produselor din magazinele duty free si care sunt cele mai cautate produse

Daca esti tipul de turist care adora sa se plimbe prin duty free-urile din aeroport, probabil ca te-ai intrebat macar o data daca achizitionarea din aceste magazine te ajuta intr-adevar sa faci economii sau este doar marketing. Marita oare sa pastrezi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )