Libnet.ro
UNICEF

10:30

Marie Curie, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport

Hotnews Hotnews,
 Marie Curie, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului de Urgenta pentru Copii Marie Curie, au anuntat marti reprezentantii unitatii medicale. Constructia va incepe in toamna acestui an, investitia fiind in valoare de 425. 000 de euro. Marie Curie va deveni, astfel, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport. continuă pe Hotnews

Veste buna pentru parintii din Romania. Intra in vigoare majorarea alocatiilor

Veste buna pentru parintii din Romania. incepand de astazi intra in vigoare majorarea alocatiilor, insa abia din luna mai copiii vor beneficia efectiv de majorare.

Fonduri europene de doua miliarde de euro pentru infrastructura din Romania, aprobate marti; 1 miliard de euro pentru Centura Capitalei

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat marti, 2 aprilie, finantarea a patru proiecte majore in Romania, care vizeaza linia de metrou 2, Berceni - Pipera, litoralul Marii Negre, aprovizionarea cu apa si extinderea sistemului.

MOL Romania investeste 425.000 euro in constructia unui heliport pe acoperisul Spitalului Marie Curie

MOL Romania investeste 425. 000 euro in constructia unui heliport pe acoperisul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii M. Curie. Lucrarile vor incepe in toamna anului 2019.

Fondatoarele Daruieste viata, ONG-ul care construieste primul spital oncologic pediatric, acuza Ministerul de Finante de atac in stil mafiot

Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, fondatoarele Asociatiei Daruieste viata, ONG-ul care construieste primul spital oncologic pediatric din Romania, acuza Ministerul de Finante de un atac in stil mafiot, care ar putea bloca spitalul.

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie, au anuntat marti reprezentantii unitatii medicale. Constructia va incepe in toamna acestui an si va.

Cresc alocatiile pentru copii. Primele plati majorate se vor face in luna mai (VIDEO)

De luni, 1 aprilie, cresc alocatiile copiilor, insa banii ajung efectiv la romani abia in luna mai. PSD isi asuma el dublarea sumelor pentru copii, desi amendamentul la buget in acest sens a fost depus de.

MARIUS BUDAI: Alocatiile pentru copii se majoreaza de luni

Majorarea alocatiilor pentru copii intra in vigoare de luni, iar plata aferenta lunii aprilie se va face in mai, a declarat, duminica seara, ministrul Muncii, Marius Budai.

VIDEO INTERVIU Bogdan Manoiu, fondator InnovX despre startup-uri, corporatii si cheia succesului in business: Cred ca firmele din Romania au nevoie de ajutor si de mentorat

Esenta succesului in business este sa avansezi cu o viteza foarte mare, insa pentru a face acest lucru multe dintre firmele din Romania au nevoie de ajutor, de mentorat, de oameni care le pot impartasi din experientele lor, bune sau rele. Visul oricarui antreprenor este sa aiba succes insa drumul pana acolo este greu de parcurs singur. Consider ca este datoria mea sa ii ajut pe cei care au nevoie, avand in vedere ca eu am avut norocul de a fi inconjurat de oameni care au fost alaturi de mine si m-au ajutat sa trec peste dificultati, spune Bogdan Manoiu, fondator InnovX.

Printul Nicolae, la 34 de ani. Cum a crescut in atentia publicului din Romania!

Printul Nicolae a implinit ieri 34 de ani. Daca prin anii 2013-2014, nu se stiau foarte multe lucruri despre el, a devenit din ce in ce mai prezent in presa cam odata cu decizia soc a Casei Regale de a-l exclude din linia de succesiune la Coroana Romaniei. Iata, asadar, cum a crescut in atentia publicului din Romania! .

Celebra prezicatoare a vorbit despre MOARTEA unei IUBITE VEDETE din Romania!

Maria Ghiorghiu, celebra prezicatoare din Romania,a vorbit despre moartea Zinei Dumitrescu. Aceasta a spus ca sufletul ei nu are liniste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )