Libnet.ro
UNICEF

18:15

Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate

Meteorologii au emis sambata, 9 noiembrie, mai multe avertizari imediate pentru ceata densa. continuă pe B1

HOROSCOP weekend 9-10 noiembrie. Gemenii rezolva probleme serioase. Berbecii realizeaza care sunt cei mai importanti oameni din viata lor

Berbec Acorzi mai multa atentie detaliilor si incepi sa realizezi care sunt oamenii cu adevarat importanti din viata ta. in acest weekend ai curajul sa renunti la lucrurile toxice din viata ta. Taur .

Curs valutar BNR vineri, 8 noiembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs pentru vineri, 8 noiembrie. Iata cotatiile de azi, evolutia monedelor de circulatie internationala si schimbarile Indicelui ROBOR din cursul precedent! Curs valutar BNR pentru vineri, 8 noiembrie Banca Nationala a Romaniei aduce in prim-plan noile cotatii pentru azi. Acestea vor fi actualizare pe site-ul oficial BNR .

Misa revine la Directia Marilor Contribuabili din ANAF: Practic m-am reintors pe postul pe care sunt titular - UPDATE

Fostul Ministru al Finantelor in Guvernarea PSD - Ionut Misa, care a fost si presedinte al Fiscului, a confirmat, pentru HotNews. ro, ca se intoarce sef la Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, de unde a fost indepartat prin detasare.

Este esential ca industria financiara sa ofere consumatorilor servicii adecvate, fara a-i incarca cu produse sau optiuni pe care nu le folosesc sau care sunt riscante (reprezentant al consumatorilor)

Este o prioritate pentru consumatori ca industria financiara sa le ofere servicii adecvate, fara a-i incarca cu produse sau optiuni pe care nu le folosesc sau care sunt riscante, a spus miercuri la Bruxelles Calu Monica, presedinta a Asociatiei Consumers UnitedConsumatorii Uniti, un ONG dedicat protectiei consumatorilor. Ea a reprezentat consumatorii romani in cadrul celei de-a doua editii a Conferintei anuale a Forumului Industriei Financiare de Retail - ERFF- Consumers at the heart of finance in Europe Consumatorul in centrul industriei financiare din Europa).

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )