Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, relateaza antena3. ro. in vest si nord-vest vor fi temporar innorari si pe arii restranse ploi slabe, in timp ce in restul teritoriului. continuă pe B1

Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Vremea se va raci marti, fata de ziua precedenta, mai accentuat in regiunile sudice, sud-estice si centrale, unde valorile termice se vor situa sub mediile multianuale, relateaza antena3. ro. Cerul va fi.

Alerta meteo: Uluitor! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Cerul va fi variabil spre mai mult senin in toata tara, miercuri, insa temperaturile se vor situa usor sub media climatologica a perioadei, relateaza fanatik. ro. Temperaturile maxime vor fi la un nivel.

Schimbare totala a codului rutier: Oricine poate incasa incepand de azi o amenda uriasa!

Vesti teribile pentru soferi! Noile modificari din Codul Rutier le pot aduce acestora amenzi drastice. Toti soferii ii injura pe cei care blocheaza intersectiile, fortand culoarea verde a semaforului, dar.

Va urma o TRAGEDIE imensa, in Romania?! Profetia care iNGROZESTE toata tara! Daca stai intr-un bloc de 4-5 etaje, esti in pericol

Maria Ghiorghiu anunta o noua tragedie. Cunoscuta clarvazatoare, care ar fi prezis incendiul din Colectiv si moartea judecatorului Mustata, e convinsa ca tragedia va veni, potrivit Stirescu. O noua.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )