Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alerta meteo. Vin 3 zile de foc: unde se anunta temperaturi insuportabile

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo. Vin 3 zile de foc: unde se anunta temperaturi insuportabile

Vin 3 zile de foc! Meteorologii au emis o informare potrivit careia de miercuri pana vineri disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pe arii extinse pragul critic de 80 de unitati. in aceste zile, in special in sudul tarii, temperaturile vor ajunge frecvent la 35 de grade Celsius. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO! Urmeaza ZILE CANICULARE: Romania, lovita de un val de AER SAHARIAN (VIDEO)

Urmeaza noi zile de foc. Un val de caldura pornit din nordul Africii va ajunge astazi deasupra Romaniei, iar aerul va deveni irespirabil. Adunity_89095 ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 august. Temperaturi caniculare

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie indica o noua prognoza pentru ziua de miercuri, 21 august. Meteorologii arata ca vremea va fi deosebit de calda in majoritatea regiunilor de pe teritoriul Romaniei. Afla care sunt temperaturile maxime si minime inregistrate! Vremea in toata tara Temperaturile sunt din nou in crestere, astfel ca vremea va .

Alerta METEO: Vesti iNGRIJORATOARE despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Se anunta vreme caldape intreg teritoriul tarii, dar exista si un avertisment sunt asteptate si ploi izolate si vant moderat. Din fericire pentru cei aflati pe litoral, vremea ramane una buna s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )