Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alerta METEO: Vesti iNGRIJORATOARE despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

B1 B1,
Alerta METEO: Vesti iNGRIJORATOARE despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Se anunta vreme caldape intreg teritoriul tarii, dar exista si un avertisment sunt asteptate si ploi izolate si vant moderat. Din fericire pentru cei aflati pe litoral, vremea ramane una buna s. continuă pe B1

Descoperiti. Premiera jurnalistica: harta celor mai puternice clanuri din Romania

Andreea Sava a prezentat, sambata, la Descoperiti, in premiera la o televiziune din Romania, harta celor mai puternice clanuri din tara noastra, realizata de fostul senator Marius Marinescu. Exista cel.

ALERTA meteo in Romania! Vreamea se schimba RADICAL! Meteorologii au facut anuntul!

Agentia Nationala de Meteorologie a emisprognoza meteovalabila pentru vineri, 16august. Astfel, aflam ca vremea va fi racoroasa.

ALERTA METEO! Vremea se schimba radical in toata tara!

Meteorologii au emis o informare valabila in toata tara de miercuri, de la ora 9. 00, pana vineri dimineata. Vom avea ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina. Potrivit ANM, informarea meteo.

Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii in weekend! Vezi care sunt judetele vizate!

Dupa o zi in caretemperaturileau scazut brusc, chiar si cu peste cinci grade, iata ca vremea in weekend are tendinte de ameliorare. Meteorologii au anuntat ca vremea se va incalzi incepand.

ALERTA METEO: Scaderi DRAMATICE de temperatura

De la 40 de grade, temperatura a ajuns brusc la 16 grade. ANM anunta ca temperaturile se vor situa sub valorile normale, vineri si sambata, urmand ca duminica si luni sa revina vremea caniculara, cu.

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou. La nici o saptamana de la anteriorul incident, cunoscuta Mocanita a deraiat din nou pe Valea Vaserului. Din fericire, toti turistii au scapat teferi d.

Ce-au cautat 3.000 de negri si de indieni in lagarele din Romania? Mancau ridichi cu sare si mamaliga. E incredibil cum au sfarsit

In martie 1917, autoritatile germane care ocupasera inclusiv Bucurestiul, aduc in Romania 3. 000 de prizonieri de culoare in cele patru lagare existente atunci. Este vorba despre negri si indieni transferati pe.

Prima carte de cantece a Uniunii Europene. Cele 54 de melodii din Romania care au fost nominalizate

Din data de 16 august pana pe 16 septembrie, in Romania se vor putea vota cele sase cantece care vor reprezenta Romania in prima carte de cantece a Uniunii Europene.

MAE: 25 de masini din Romania, pe unul din vasele care transporta turisti din insula Samothraki

Navele de transport pasageri si autovehicule din insula Samothraki au efectuat doua curse, una pentru autovehicule in care s-au regasit doar 25 de autoturisme inmatriculate in Romania si una de pasageri in care nu s-au regasit si turisti straini,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )