Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alerta meteo! Vreme instabila in Bucuresti, pana la ora 21:00

Antena3 Antena3,
Alerta meteo! Vreme instabila in Bucuresti, pana la ora 21:00

Vremea se mentine calduroasa, dar instabila in Bucuresti pe durata zilei de vineri, iar in urma averselor prognozate se vor cumula in anumite zone peste 25 de litri/mp, reiese din prognoza de specialitate,. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Vreme extrema in Romania. Ce se anunta pana pe 22 iulie

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile, pana spre finalul acestei saptamani urmand sa se atinga si chiar depasi 30 de grade Celsius, insa din 16 iulie regimul termic va fi in usoara scadere in.

LiveText Croatia vs Anglia (de la ora 21:00) / Echipele de start

A doua protagonista a finalei Campionatului Mondial de fotbal se va decide pe Luzhniki Stadium din Moscova, acolo unde se intalnesc Anglia si Croatia. Ambele formatii sunt fata in fata cu istoria. Croatii viseaza sa ajunga pentru prima data in finala, in timp ce nationala Albionului vrea sa se lupte din nou pentru trofeu dupa o asteptare de 52 de ani. Partida este programata de la ora 21:00 si poate fi urmarita in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

CM 2018: Croatia vs Anglia (de la ora 21:00) / Trupa lui Zlatko Dalic nu se teme de nimeni si vrea sa scrie istorie - Englezii asteapta finala de 52 de ani

Cea de-a doua semifinala a Campionatului Mondial din Rusia le pune fata in fata pe Croatia si Anglia, echipe ajunse pentru prima oara in aceasta faza a competitiei dupa 20, respectiv 28 de ani. Slectionerul Zlatko Dalic a avertizat ca echipa sa nu se teme de nimeni si spera sa reuseasca o calificare istorica in Rusia. De partea cealalta, Anglia asteapta de 52 de ani o noua prezenta in finala unui Campionat Mondial, dupa ce a iesit invingatoare la editia din 1966. Confruntarea de pe Luzhniki Stadium din Moscova va incepe la ora 21:00 si va putea fi urmarita in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

CM 2018: Franta vs Belgia (de la ora 21:00) / Calatoria spre necunoscut a belgienilor - Les Bleus viseaza la a treia finala

Franta si Belgia se intalnesc in prima semifinala a CM din Rusia, iar duelul de pe Krestovsky Stadium din Sankt Petersburg se anunta unul extrem de spectaculos si echilibrat. Franta viseaza la a treia finala la un CM, in timp ce diavolii rosii vor sa-si continue calatoria spre necunoscut, asa cum a numit Roberto Martinez parcursul echipei sale. Didier Deschamps a avertizat ca elevii sai vor face fata oricarui scenariu posibil, atat la inceputul meciului cat si pe parcurs, iar selectionerul belgienilor se bazeaza pe spiritul de echipa. Partida va incepe la ora 21:00 si va fi transmisa in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

ALERTA meteo: Un nou CICLON loveste Romania in weekend! Vine PRAPADUL: Care sunt cele mai afectate zone

Meteorologii nu vin cu vesti bune pentru acest weekend. Desi temperaturile vor atinge chiar si 33 de grade Celsius, vremea va fi instabila si se vor semnala averse si descarcari electrice. Vineri, vremea va.

ALERTA METEO: Meteorologii au anuntat cand se indreapta vremea! Din pacate, toti romanii sunt afectati: ZONELE VIZATE!

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile, pana spre finalul acestei saptamani urmand sa se atinga si chiar depasi 30 de grade Celsius. Meteorologii avertizeaza insa ca, din 16 iulie, temperaturile.

ALERTA METEO: Furtuni fara precedent se abat iar peste Romania! Care vor fi cele mai AFECTATE zone...

Desi suntem in mijlocul verii, toata tara va fi afectata de furtuni puternice pana marti seara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis un Cod portocaliu de ploi abundente, valabil in 18 j.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )